Mrtvi virus je usao i sad ne mogu da se ulogujem...........on me izloguje sam!!! Ovo se desilo nakon sto je kasperski MRTVI kao izbrisao viruse....posle njegovog restarta ne mogu da udjem u system >>>>>>Ne moze ni iz Safe moda jel uvek trazi da se logujem...a kad se logujem on me automatski izloguje!
Kako ga ukloniti osim FULL FORMAT ????????????????????????????????? ...............................................................
Probaj neki neki grugi AV,ili spyware ako ti ikako pomogne...ili restore system,ali mislim da nema vajde od toga,,,tako da ti nista grugo ne preostaje sem ASTALA VISTA BABY@@@...sledeci put pamet u glavu...
Mislim da je u pitanju Virut virus koji inficira winlogon.exe i napravi havariju u registar bazi. Da si barem rekao koji OS imas i koji fajl sistem mozda bih mogao malo vise. NTFS je malo zjbn posto neces moci da bootujes u DOS i tako iskoristis program rmvirut koji je koristan za ovu napast.
Napomenuo bih da je neki drugi..... Sys Restore...ne moze.... nemam odakle..... Zgazio sam windows.... kako da iskorenim sa D diska ako je nesto ostalo....sa D sam izbrisao svaki *exe ....
Pitanje... da li moze da se ukloni folder.... System Volume Information...tako nesto...uvek se tu uglave crvi????
I cime ih istrebiti.....koji je naj Antivirus....da je Free ili da postoji neki Crack .... dostupan???
:: Napomenuo bih da je neki drugi.... :: Sys Restore...ne moze.... nemam odakle.... :: Zgazio sam windows.... kako da iskorenim sa D diska ako je nesto ostalo....sa D sam izbrisao svaki *exe ... :: :: Pitanje... da li moze da se ukloni folder.... System Volume Information...tako nesto...uvek se tu uglave crvi??? :: :: I cime ih istrebiti.....koji je naj Antivirus....da je Free ili da postoji neki Crack .... dostupan?? :: :: Hvala puno :: .............................................................. :: :: Oslepecemo od kompjutera ! ! ! :: ::
mozes li mi reci kako si pazario virus ako nije tajna?
:: Mrtvi virus je usao i sad ne mogu da se ulogujem...........on me izloguje sam!! :: Ovo se desilo nakon sto je kasperski MRTVI kao izbrisao viruse....posle njegovog restarta ne mogu da udjem u system >>>>>>Ne moze ni iz Safe moda jel uvek trazi da se logujem...a kad se logujem on me automatski izloguje :: :: Kako ga ukloniti osim FULL FORMA :: ???????????????????????????????? :: .............................................................. :: :: Oslepecemo od kompjutera ! ! !
Skinuo sam ESET NOD32 3.0.621..... i veoma sam iznenadjen...pozitivno.... Do sada sam radio sa kasperskim....i uvek sam pizdeo.... ...............................................................
Prvo sam zarazeni Win, D particiju ocistio sa Kasperskim.... zatim zgazio Win tako da je kao komp bio cist.... Pazario sam ga tako sto sam instalirao isti KAV 6.xxxx na svez XP.... automatski je poceo da nalazi viruse na C particiji tipa ....Notpad.exe ...... ne znam zaista... ali je to najgadniji virus sa kojim sam se susreo po 2. put....jednostavno ono sto si imao na C particiji ode u .... Spasih to sa C tako sto sam nosio hard na 2. komp.... strasno koliko sam *****o! ...............................................................
Oslepecemo od kompjutera ! ! !
:: mozes li mi reci kako si pazario virus ako nije tajna :: :: :: :: Mrtvi virus je usao i sad ne mogu da se ulogujem...........on me izloguje sam!! :: :: Ovo se desilo nakon sto je kasperski MRTVI kao izbrisao viruse....posle njegovog restarta ne mogu da udjem u system >>>>>>Ne moze ni iz Safe moda jel uvek trazi da se logujem...a kad se logujem on me automatski izloguje :: :: :: :: Kako ga ukloniti osim FULL FORMA :: :: ???????????????????????????????? :: :: .............................................................. :: :: :: :: Oslepecemo od kompjutera ! ! !
Skines najnoviju verziju Avast! antivirusa (besplatan je), instaliras i kada te pita: da li zelis skeniranje kompa pri prvom restartu, klikni `Yes`. Po zavrsenoj instalaciji potvrdis da hoces restart i odes da spavas. Kada se probudis, trebalo bi da je sredjeno.
Dobro, mozda ne traje bas toliko, ali ako nadje kakvog replikujuceg trojanca, potrajace skoro pa vecnost.
Naravno, prethodno deinstaliras postojeci antivirus.
Šta se u stvari desilo, ne mogu da tvrdim sto posto jer bih onda i sam nešto preduzeo, onako žešće. Uglavnom, pre nekih, valjda godinu, ili manje, dugogodišnji moj besplatni drug, AVG došao je u fazu da najnovije izmene dovode do preopterećenja sistema, nešto glavi, davi, teško se boot-uje, i tako - očigledna greška u samom kod-u. To me iznerviralo i, rešim da ga otkačim jer se nenadano u Digital!-u davao za džabaka ključ za KAV 6.0, s tim da platiš sitnicu od 300 din svaki mesec za sam Digital! Kako to ionako radim, rek`o ajd` da dam KAV-u još neku šansu jer me prethodno odavno oterao svojim.... svakodnevnim ispadima kakav je jadni AVG imao samo jednom. I, radi, zaglavljivao je samo pri učitavanju nekih stranica sa interneta, ali, ajde, ... skeniranje, ono potpuno, verovatno bi trajalo celu večnost kad bi to radio kao sa AVG-om, pa sam od toga odustao, tek, retko... i onda je odjednom počeo da zay. i sa tim legalnim ključevima... i, manem ga se i vratim na AVG. Ovaj pri prvom skenu nađe par trojanaca, ali, najgore je što je, prilikom prošlonedeljnog skeniranja i update-a AVG-a, pronašao jedan novi trojanac. Zvao se kav.exe.... ili bar bio zakačen za njega. Svo vreme. Nelojalna konkurencija, ili, baš to što je AVG izvestio?...... e, bigaje. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.