imam problem....nece da mi update-uje definicije, naime ostao sam bez adsl-a i od tada nece da update-uje, koristim onaj fix 1.1 sto pise da ima besplatan update do 2050. Zna li neko o cemu se radi?
Mala sala, pojavio se neki novi patch koji to resava ali... ... nisam siguran da li valja jer on samo postavlja novi server za update. Valjda je Nod postao dovoljno pametan da skine one *****.pt servere sa liste i to mu je to.
Ne garantujem uspeh niti za sigurnost update-a, ja sam uradio update preko drugog servera i neka mi je bog upomoc. Neki likovi na forumu su rekli da je u pitanju virus.
ubacio sam servere rucno i sad `kao` odradi update, ali malo mi je cudno da kaze da nema novih definicija, zadnji update mi je skinuo 02.02.2008. jel nema novijih ili on brlja?
Probaj Patch sa linka koji sam ti poslao sada na mail, pa javi dali radi.Pazi ja sam NOD32 koristio do pre 3 dana i lepo je radio sa onim podacima koje sam ti poslao.
PS. Sada sam definitivno preso na Kaspesky, kupio sam legalan KEY i uzivam!!!
Jos uvek nam nije dostupno adekvatno resenje za ovu pricu. Mislim da je trenutno najbolje resenje instalirati kao trial 30 dana, jer ce update raditi normalno. Nakon 25-og dana ce prestati sa updateom i do 30-tog ce samo skenirati tako da ga treba deinstalirati i ponovo instalirati kao trial. Tako ce valjda ponovo biti moguce raditi update jos 25 dana, stvarno deluje blentavo ali radi tj. tako je radila verzija 2.5 i 2.7.
Nema razloga da krsis zakon koristeci nelegalan softver kad daleko bolja resenja postoje u freeware varijantama. Comodo Anti-Virus u zajednici sa jako popularnim Comodo firewallom predstavlja jedan od najvecih nivoa softverske zastite.
Inace NOD32 vise nije VirusBultein 100% i sada ga trojanci buse samo tako.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.