Iz naslova je sve jasno o cemu se radi.Ne mogu da ga iskljucim ni preko regedita ni preko administrative.Otprilike kako se instalira neka velika zakrpa tako se defender opet ukljuci i brise fajlove.
Kanarska niskoletačka žaba sabljarka koja pljuje otrov ljudima u oči posle zalaska sunca.
pa iskljuci i update trajno ako si zadovoljan sa time kako ti komp radi trenutno... pa onda iskljuci i windows defender trajno... Imas i verzije windowsa na ``Zalivu Gusara`` koje vec dodju sa potpuno izbacenim defenderom,ja imam jednu takvu verziju,radi full..
:: Iz naslova je sve jasno o cemu se radi.Ne mogu da ga iskljucim ni preko regedita ni preko administrative.Otprilike kako se instalira neka velika zakrpa tako se defender opet ukljuci i brise fajlove :: :: Kanarska niskoletačka žaba sabljarka koja pljuje otrov ljudima u oči posle zalaska sunca.
safe mode + autoruns = resilo problem (as admin), mozda se jave varijacije kljuceva za iskljucivanje
cpu load opao osetno, minus google chrome i progledao
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
I to blokira kad bi probao run iz zipa da pokreće. Super je defender obavlja ono što treba da radi uz normalnu upotrebu ne mora ništa drugo turati pored
Za originalni 11 ovo radi posao,(jer ne bih da gasim udate kompletno) ima dosta koraka ali kad odradis sve, radi trajno: (za 7 i 10 ima dosta preklapanja)
sa konstantno +90% cpu load na ispod 10% je osetna razlika, mada cenim da bi i to opalo uz neki pristojan klot linux, ali limiti su limiti, sta ti uvale to ti je, pa plivaj
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Jedino ako ne gasis defender da bi dobio nesto mizerno na performansama na nekoj slaboj masin :: :: ::
U pitanju je Windows 10 Pro Version 21H2 (build 19044.1288).Odradio sam ono od dextera (group policy i autoruns istovremeno).Za sada radi,tj.defender ne radi sto je bio cilj akcije. Ranije sam radio to preko group policy i regedita,ali koliko vidim neke stvari su preskocene u odnosu na ovo sada ( link - https://www.alphr.com/disable-windows-defender-windows-11/ ).Videcemo sta ce biti.Zahvaljujem se forumu.
Kanarska niskoletačka žaba sabljarka koja pljuje otrov ljudima u oči posle zalaska sunca.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.