Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
DOS
STRANA 1 OD 1
ljuki DOS 05.12.2007. 22:01 T6854

status: user
broj poruka: 324
Moj problem je sledeci
Treba bratu da update bios e sad nema Flopy. Jer ima neki program kako bi narezao disk pa da sa njega podignem dos. Na disku bi jos narezao i novi bios i Flash utilty
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner hm... 05.12.2007. 22:32 #35049

broj poruka: 7769
Meni bios dozvoljava da OS podignem i sa USB HDD rack-a i sa USB Flash-a, jes da je racunar novijeg datuma mozda i racunar tvoga brata ima te mogucnosti posto nema flopy mislim da je novijeg datuma.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

RacaBG re: 05.12.2007. 22:38 #35050

broj poruka: 104
Moze i WINFLASH iz win XP-a da ti zavrsi posao.
Pozdrav.

psyman Ako ne resis 05.12.2007. 22:50 #35054

broj poruka: 1046
problem do sutra posle cetvorke mail-ni me pa cu ti poslati link sa alatima za update biosa.trenutno ne mogu posto ti pisem sa opere mini a ne znam link napamet.koji bios je u pitanju?poz
imarkovic ... 06.12.2007. 08:16 #35098

broj poruka: 18996
brate, nisi naveo koju plocu imas, na svakoj ploci se drugacije update-uje bios, ako tvoja zahteva floppy onda je isti neophodan..
ljuki Da 06.12.2007. 10:56 #35111

broj poruka: 324
Moja greska ploca je ECS sa nforse520le cipom mora da se uflashuje iz dos-a pravi mu problema sa CPU-om x2 4000+ non stop mu se resetuje komp on kaze da je zbog biosa ja mu kazem da je zbog RAMA jer je kod mene radilo perfektno par dana samo je zamenjen ram umesto 2x512mb Kingstona na 533mhz ubacen je Trescend 1gb 667i od tad mu se javlja problem. Upravu si formatiracu Flash pa cu probati da podignem DOS- sa njega nisam video u biosu da li ima da se namesti
HVALA PUNO

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs