Kad je eksterni HDD utaknut u komp greskom je kliknuto na YES Do you want Mcafee...to encrypt.... I sad su svi fajlovi enkriptovani, citljivi su samo na tom kompu na kom su enkriptovani I ni na jednom drugom. Ne mogu da se prekopriaju ostaje enkripcija.
Da li neko ima iskustva kako se resava problem ili neko zna nekog ko moze to da resi.
Sve sto google izbaci kao resenje je pokusano bezuspesno
Kako nema decrypt opcija, e svasta. Koji je tacno software u pitanju?
Inace, kada vidim taj Mcafee ili mi se slucajno provuce instalacija nepaznjom u nekom instaleru, 3 dana osecam mucninu u stomaku, imam blagu vrtoglavicu i izlaze mi graske znoja na celu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Mcafee istaliras kada: install_flash_player. Ako ga ne iskljucis onda se istalira.
:: Kako nema decrypt opcija, e svasta :: Koji je tacno software u pitanju :: :: Inace, kada vidim taj Mcafee ili mi se slucajno provuce instalacija nepaznjom u nekom instaleru, 3 dana osecam mucninu u stomaku, imam blagu vrtoglavicu i izlaze mi graske znoja na celu :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
dotkom ti je nema dalje, jebena mama. Znaci do jajca.
@nenika2009, pa da. Ako se zaletis, cao. A ima ga u dosta instalera, nie samo u FP. To i ono sranje od Tune-Up Utilities, gde samo cekic pomaze po hard disku.
Ma moze slobodno i Avast tu da se ubroji koji ni nema svoj uninstaler :) Skinuces ga iz kompa za jedno 2 sata dok skines 18 programa da bi `avast uninstaler` radio i to ako ti se posreci :D Zlo i naopako.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: dotkom ti je nema dalje, jebena mama. Znaci do jajca :: :: @nenika2009, pa da. Ako se zaletis, cao. A ima ga u dosta instalera, nie samo u FP. To i ono sranje od Tune-Up Utilities, gde samo cekic pomaze po hard disku. :: :: Ma moze slobodno i Avast tu da se ubroji koji ni nema svoj uninstaler :) :: Skinuces ga iz kompa za jedno 2 sata dok skines 18 programa da bi `avast uninstaler` radio i to ako ti se posreci :D Zlo i naopako :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.