:: Ako treba za FB da odhakujes neciji nalog, javi se. Dacu ti univerzalnu sifru za bilo koji nalog, ali samo 3 mozes sa jedne IP adrese.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Imao sam lika koji se hvalio da moze da otkljuca sve sto neko pozeli ali je zato trazio tolike svote novca da za par otkljucanih naloga ladno moze da kupi stan u BG-u od 50 kvm u krugu od 1KM od Skupstine..
Brate, ko ima tolku moc, taj vec ima nekoliko stanova na Menhetnu, tako da je taj tvoj jos i jeftin ili mu posao slabo ide :)
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Imao sam lika koji se hvalio da moze da otkljuca sve sto neko pozeli ali je zato trazio tolike svote novca da za par otkljucanih naloga ladno moze da kupi stan u BG-u od 50 kvm u krugu od 1KM od Skupstine..
Mislim da nije mnogo tesko,jer sam vec jedan problem otklonio,e sad za zavrsetak mi treba pomoc....ko je iole jaci u hakovanju,resice verovatno.Ja sam stvarno spreman da platim.Sve je stvar dogovora.mada bih voleo da se nadjemo negde u gradu na kafici,i da ponesem laptop,i ko zna,on ce resiti to za kratko vreme.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.