Izasla je FINAL verzija koja se moze i skinuti. Znam kako izgleda i kako radi (zadovoljan sam) samo me zanima ima li za njega da se nadje patch i gde kao i to da li se mogu koristiti UN i SN za servere kao i ranije za NOD32 2.xx ??? Da li sve to funkcionise kao i na NOD32 AVu?
Jos nema patch-a, samo gomila User Name i Pass. To ce ovi iz Esseta brzo provaliti jedno po jedno. Nekoliko likova, ukljucujuci i one koji su napravili NodFix, rade na novom fiksu. Sem toga, ja cekad da dobijem novi bilten (izlazi jednom mesecno) od Scot Finnie-a. On je jedan od glavnih urednika na sajtu Computerworld i smatraju ga velikim strucnjakom. On je medju prvima proglasio NOD32 za najbolji AV. Njegovi prvi testovi Esset Smart Security Beta nisu bili povoljni, ali i on ceka finalnu verziju. Ako vas zanima, postovacu njegove najvaznije zakljucke (ocene) kad dobijem bilten.
@rasha44 i Machine Imam jako losa iskustva sa NOD32. Ne samo da povremeno oslepi i napravi sigurnosni propust, nego i deluje bagovito. Brzina nije bas uteha za druge nedostatke. Na preporuku drugara preselio sam ga u istoriju i zamenio ga BitDefenderom i za sada sam zadovoljan.
:: Jos nema patch-a, samo gomila User Name i Pass. To ce ovi iz Esseta brzo provaliti jedno po jedno. Nekoliko likova, ukljucujuci i one koji su napravili NodFix, rade na novom fiksu :: Sem toga, ja cekad da dobijem novi bilten (izlazi jednom mesecno) od Scot Finnie-a. On je jedan od glavnih urednika na sajtu Computerworld i smatraju ga velikim strucnjakom. On je medju prvima proglasio NOD32 za najbolji AV. Njegovi prvi testovi Esset Smart Security Beta nisu bili povoljni, ali i on ceka finalnu verziju. Ako vas zanima, postovacu njegove najvaznije zakljucke (ocene) kad dobijem bilten :: :: Nightbird :: ::
Nisi ga lepo podesio. NOD32 sa difoltnim setovanjima ne cekira nista vazno, ali kada se podesi sve ono sta imas u setovanjima na najgusce i najrigoroznije... ekstra je.
Mada, zadovoljstvo odredjenim AVom je relativna stvar, jer se svi oni medjusobno dopunjavaju... Sta prodje ovom - ne prodje onom i sl... AV ti je svega a ni 30% zastite od svih virusa... Da imas sve na svetu anti viruse nebi bio bezbedniji od 40%, dakle 10% otpada na dopune... Stoga, ako pipls raund d vorld sez det en ou di trti tu iz d best aniti vajrus progrem in d vorld, ju sud biliv dem :))
Najbolji jeste.
:: @rasha44 i Machin :: Imam jako losa iskustva sa NOD32. Ne samo da povremeno oslepi i napravi sigurnosni propust, nego i deluje bagovito. Brzina nije bas uteha za druge nedostatke. Na preporuku drugara preselio sam ga u istoriju i zamenio ga BitDefenderom i za sada sam zadovoljan :: ::
Beta mi je OK delovala a NOD32 je uz svoje proizvode preporucivao preko sajta i imao inkorporirani download za Kerio Firewall tako da je isti negine i ovde u okviru paketa. Mislim da ne zaostaje za drugim takvim resenjima i po meni je All-Around koncept za ovakve primene daleko bolji jer se sve tice unificirane zastite od internet posasti...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.