`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
sad sam ga isntalirao :) pratim ja eset stalno ali nisam video da je izasla nova revizija, a i oni su sad sklonili sa vidnog mesta verzije
Jel imas kljuc neki za aktivaciju ? ja sam sad na trial 30 dana
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: :: Nije beta. Sve ful radi i kljucevi imaju i rucno da se iskopaju i tako :: :: Compy Novi Beograd u sustini bilo kad ali aj da kazemo 10-20 :: :: Saljem broj na email. Ne smem ovde ima psiho pacenik :: ::
:: kakav je interface, jel isti kao na v.9? Ili je nesto kao na osmici :: :: ::
Ovako . Mrzelo me da odblokiravam neke adrese u firewall da mi tnod sam ukucava ali sam nasao na tnod nekom blogu ili sajtu sta vec neke licence. Ukucao prvu i radi kao sat. Ja sam generalno zadovoljan a bio sam i sa osmicom. Saljem ti na mejl i link i licence pa rokaj :)
ja sam jos na osmici jer je lako aktiviram sa box mara fix i aktivacija je trajna, na devetki nisam uspeo da aktiviram sa box marafix, kako ide to sa tnod, jel trazi povremeno da se opet ubacuju kljucevi ili je trajna aktivacija pa da probam desetku.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.