KAKO da deinstaliram AVG antivirus posto mi ne polazi za rukom - trazi mi kod da ga aktiviram ali ne dozvoljava deinstalaciju... El ima neka fora neki ubijac deinstaler koji pomaze za ovakve situacije
nod32 mene ubi iz***deo sam uz njega, mada nije kriv doticni program, svaki bi isto napravio nikad do sad, do pre nekih mesec dana kada mi je stigao adsl, nisam koristio av, pa rekoh da probam to probanje me je nateralo da tri puta instaliram win za redom
i da ne bih otvarao novu temu: da li postoji mogucnost opravke lose skinutih file-ova sa neta (ili da koristim standalone skidac)
aj ti masino reci koju microSD uzeti (1GB) i gde, treba mi za fon (a bilo bi lepo da nije prespora, a o kojim se tu brzinama uopste radi)
:: nod32 mene ub :: iz***deo sam uz njega, mada nije kriv doticni program, svaki bi isto napravi :: nikad do sad, do pre nekih mesec dana kada mi je stigao adsl, nisam koristio av, pa rekoh da proba :: to probanje me je nateralo da tri puta instaliram win za redo :: :: i da ne bih otvarao novu temu: da li postoji mogucnost opravke lose skinutih file-ova sa neta (ili da koristim standalone skidac :: :: aj ti masino reci koju microSD uzeti (1GB) i gde, treba mi za fon (a bilo bi lepo da nije prespora, a o kojim se tu brzinama uopste radi :: :: poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.