Interesuje me da li ja ne znam da podesim mozilu, ili sta je - pop-up ovi stalno iskacu, iako uredno imam Adblock plus popup addon i popup blocker ultimate. Hocu da iskljucim npr `telenor` na sajtu pcberze (action layer) i reklame okolo. Sta koristiti i kako podesiti?
Unapred hvala.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Desni klik na to sto hoces da iskljucis, poslednja opcija `block`, `add filter`, odmah ce se zatvoriti.
:: Interesuje me da li ja ne znam da podesim mozilu, ili sta je - pop-up ovi stalno iskacu, iako uredno imam Adblock plus popup addon i popup blocker ultimate. Hocu da iskljucim npr `telenor` na sajtu pcberze (action layer) i reklame okolo. Sta koristiti i kako podesiti :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nece da mi otvori browse, da upload-ujem sliku ekrana da vidis opcije koje imam u programu, a otvori mi 1001 prozor sa reklamama... Da popizdis. Opcije su Block all (sto je ukljuceno) ili delimicno, Block new tab (ukljuceno) Block new window (ukljuceno), itd.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Probaj ubaci SpyBlock, ili uBlock, pa da vidimo. Iz nekog razloga i meni u FF-u ne funkcionise adblock, a imam oba gore pomenuta i vrlo retko iskoci nesto.
:: Napokon uspeh da postavim slike. Evo koje opcije imam u Addon-ovima :: :: http://www.photo-host.org/We :: :: http://www.photo-host.org/We :: :: Ideje :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Instalirah uBlock i evo ne postoji baner dole. Izgleda da radi, sad je trenutno na mozili u linuxu, verujem da ce isti efekat biti i na windowsu. Jos jednom HVALA.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nema na cemu. PS SpyBlock po defaultu imam na IceCat-u, isti je kao mozilla vizuelno, samo koristi drugi engine, a uBlock ima kao add-on za Mozilu.
:: Instalirah uBlock i evo ne postoji baner dole. Izgleda da radi, sad je trenutno na mozili u linuxu, verujem da ce isti efekat biti i na windowsu. Jos jednom HVALA :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
koristim na Yandexu sa Adguardom, i vrlo dobro blokira reklame(pop-up i flash reklame), odem na opciju block on page i selektujem, odlicno za sad radi, jedino mi ne blokira lepo na filmoviziji tu ako kliknem na video iskace mi pop-up prozor u novom tabu ili u pozadini i pauzira se film...sa ostalim sajtovima je ok uglavnom...
uuu, covece, podseti me na Yandex, upravo ga instalirao, dosta su napredovali, namunjili su ga, da leti, jos rade i extensions za chrome
:: koristim na Yandexu sa Adguardom, i vrlo dobro blokira reklame(pop-up i flash reklame), odem na opciju block on page i selektujem, odlicno za sad radi, jedino mi ne blokira lepo na filmoviziji tu ako kliknem na video iskace mi pop-up prozor u novom tabu ili u pozadini i pauzira se film...sa ostalim sajtovima je ok uglavnom.. :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Meni sa popcorn-om i hd snimkom sa youtube-a varira od 5-19%, i ostaje negde na 11%, ali ne vise, na i7 2600. Jedino cudno sto sam primetio, ne mogu da se ulogujem na benchmark forum, pise `hvala sto ste se ulogovali`, ali ostanu prazna polja, glupost, valjda fali neki kod. Ali, ostalo leti.
:: Ok je, nije los, stabilan, nema problema, koristim violentmonkey, antiadblock killer i gkplugins i sve cepa kako treba.. :: :: Jedino mi je vrlo cudno(mada nije samo na yandexy) kad pustim video snimke zauzece cpu-a ide od 20-40% sto je po meni malo retardirano i preterano -. :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: uuu, covece, podseti me na Yandex, upravo ga instalirao, dosta su napredovali, namunjili su ga, da leti, jos rade i extensions za chrome :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: :: MSI 870S-C4 :: :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: WD1003FZEX 1T :: :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: ::
e to mi je trebalo da znam, znaci doslo je dotle da je i jebeni quad core nedovoljan za koriscenje browsera ili kad se gleda neki FHD film sa ovim novim dekodiranjem neverovatno -_-
:: Meni sa popcorn-om i hd snimkom sa youtube-a varira od 5-19%, i ostaje negde na 11%, ali ne vise, na i7 2600 :: Jedino cudno sto sam primetio, ne mogu da se ulogujem na benchmark forum, pise `hvala sto ste se ulogovali`, ali ostanu prazna polja, glupost, valjda fali neki kod. Ali, ostalo leti ::
Ali to je samo 11%, to je smesno, daleko od toga da je nedovoljno za koriscenje...
Edit: proradio je bench.
:: e to mi je trebalo da znam, znaci doslo je dotle da je i jebeni quad core nedovoljan za koriscenje browsera ili kad se gleda neki FHD film sa ovim novim dekodiranjem neverovatn :: -_ :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: Meni sa popcorn-om i hd snimkom sa youtube-a varira od 5-19%, i ostaje negde na 11%, ali ne vise, na i7 2600 :: :: Jedino cudno sto sam primetio, ne mogu da se ulogujem na benchmark forum, pise `hvala sto ste se ulogovali`, ali ostanu prazna polja, glupost, valjda fali neki kod. Ali, ostalo leti :: :: ::
Pa mozes, samo ugasi video u browseru, ja to vise ne koristim, presao sam na popcorn.
:: Meni na 30% zauzece je gotovo nemoguce da igram bilo koju igru koja je cpu zahtevna (npr nba ) vreme ja za i7 ili neki 8jezgrani cpu : :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.