Gospodji kojoj sam reinstalirao sistem (jer je chrome otkazivao poslusnost , otvarao stranice sam od sebe , linkovao na neke nebulozne strane, skontao sam da je usao malware ili neki virus ne znam tacno ), sve krene lepo , reinstaliram sistem , pratece programe malwarebyte 2.1.8.1057 i sednem da rucam nakon zavrsenog posla. Kad ono kaze zena da je sve isto. Sokiran se vratim i shvatim da se ulogovala na gmail i ceo chrome je opet otkazao poslusnost, otvara sam od sebe stranice , linkuje ko zna gde....
Sada imam pitanje, sta se desava? Da li joj je zarazen gmail? Kako da to proverim? I da li postoji mogucnost da se to sredi? Zeni je hitno potreban racunar. AMD Athlon X2 4600+ 4GB Kingston 800Mhz M57 Sli S4 rev 2.0 Maxtor 250GB
Ali u filterima nema nicega , sada malwarebyte blokira pristup pretrazi kada random ukucam teks. Neke internet strane rade npr. Facebook, youtube . Zannimljivo je da mozila radi perfektno( nisam se prijavljivao na gmail). Promena sifre nije puno pomogla... AMD Athlon X2 4600+ 4GB Kingston 800Mhz M57 Sli S4 rev 2.0 Maxtor 250GB
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.