Kada Eset primeti neki fajl koji je po njemu malware, on naravno izbaci pitanje sta da radi. Ono sto meni predstavlja problem je to sto meni opcija `Exclude from detection` je neaktivna tj siva tj ne moze da se selektuje.
Pitanje glasi kako ja da osposobim ovu opciju da radi? Jednostavno sam lenj da svaki put idem u opcijama da bi fajl manuelno stavio u Ignore listu.
koliko sam razumeo ti hoces da Nod odredjeni fajl ignorise pr skeniranju (ili kad naidje na njega) udji u advance setup /antivirus and antyspy / Exclusions /add i selektuj doticni fajl i to ti je trajno reseno
mozda ako odstikliras u karantin , mozda i dopusti da stikliras tu opciju . posto su suceljene opcije , nemoze i u karantin i da ga negleda u isto vreme
Zasto mi se cini da ti ovo shvatas kao uvredu ili tako nesto.
Od dve opcije koje postoji, ta koju si mi ti rekao vec poznajem i bio sam primoren da koristim. Tu opciju ne zelim.
Druga opcija je vec ucrtana na slici (ne znam da li si video evo ti opet) http://www.dodaj.rs/?2V/hF/4XNz0HfD/323.png Ne znam zbog cega ova opcija (koja inace ima isti finalni efekat kao i prva) nece da radi i zbog toga sam otvorio ovu temu jer bas nju hocu da koristim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.