Kakav je? Da li moze da odradi osnovnu zastitu? Godinama koristim posle NOD-a, AVG. Danas sam na novi ssd instalirao 8.1 Pro, dobio sam savet da instaliram MSE, ali mi ne dozvoljava da ga instaliram posto imam Defender... Ili da obrisem Defender(ako moze, a trebalo bi) i da instaliram MSE?
Defender je ok bar sto se mene tice.Od kad sam ubacio win8 nista drugo ne koristim osim defendera i do sada nisam imao problema sa virusima tako da mislim da je sasvim dovoljan. Eventualno moze povremeno scan sa Malwarebytes i nista vise.
To je moja kombinacija MSE ili Defender + Malwarebytes .Koristio i na 7-ci,8-ci ,a i sad na 8.1 godinu i 4 meseca mi je star sistem radi sve kao prvog dana.Da se razumemo najbitnja zastita je tvoj mozak. M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Medjutim to nije alat ako na računaš kačiš sumnjive flash-eve i externe diskove, ako mreža može biti source problema, ako ti za računar sedaju bambusi itd. `Najobičniji` kido virus će proći pored njega i napraviće ti fantastično sranje u mreži i okolini.....
:: Da se razumemo najbitnja zastita je tvoj mozak :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.