Već sam pomislio da se dotični moronton popravio, kad ono, on u drugoj mladosti, počeo ponovo da pustoši po forumu. Ako je moronton počeo da `obrađuje` fajl virusa, onda ga nećeš obrisati, nego možda, iz safe moda ili, tek kada ga deinstaliraš, jer ga je dotični blokirao (ako je) ali nije u stanju i da ga kokne do kraja, i, tu se zakucava. To je zaštitna mera da se virusi sami ne premeštaju, množe i sklanjaju od AVP-a, samo ovde baš ne radi kako treba... Ako odbija da se deinstalira, za svaki slučaj pređi u safe mode, zatim pokreni sa Ctrl+Alt+delete Task Manager i pokokaj ručno sve servise vezane za naziv moronton..., a onda probaj sa deinstalacijom... pošto je moj stav da je Moronton nemoguće deinstalirati u potpunosti bez upotrebe drugih programa (registry cleaner-a, optimizera i slično), stava sam da svako ko se zezne da ga instalira, mora biti kažnjen reinstalacijom formatiranog sistema ako želi da sve bude kao pre.... I, ako imaš firewall, koji radi, onda taj virus-trojanac, ma šta da bi trebao da radi, nije toliko opasan a da ga ne istrpiš par sati dok ne deinstaliraš morontona i probaš neki drugi AV koji je ažuran i LEGALAN, i samim tim bez sumnje sto-posto funkcionalan.
::pošto je moj stav da je Moronton nemoguće deinstalirati u potpunosti bez upotrebe drugih programa (registry cleaner-a, optimizera i slično), stava sam da svako ko se zezne da ga instalira, mora biti kažnjen reinstalacijom formatiranog sistema ako želi da sve bude kao pre...
Instaliras: Reg Cleaner Reg Doctor (ili Registry Mechanic) Revo Uninstaller
(Moze i druga kombinacija programa)
Zatim: - pokrenes Reg Cleaner i u `Startup List` cekiras sve vezano za Nortona i pritisnes `Remove selected` - restartujes racunar - pokrenes Revo Uninstaller i deinstaliras odatle Nortona - restarujes racunar - pokrenes Reg Doctor i sledis uputstva na ekranu - restartujes racunar
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.