Cao Molim vas za pomoc, ja na svom desktop racunaru imam nekad Kasperski a nekad stavim nod 32 i sve je ok, sestra ce mi doneti svoj laptop, koji je najbrizi nacin da ga ocistim od virusa iako nema internet na tom laptopu?
Pa ne stvarno,bas mi cudno pitanje . Ako sestra dolazi kod tebe a ti imas internet onda prikacis njen lap top na tvoj internet. Ako ti ides kod sestre a ona nema internet onda instaliraj NOD 32 a zamoli nekog komsiju - komsinicu za net. U svakom slucaju ti si na netu jer ne bismo mogli da komuniciramo.
negde nadji `ukršteni` mrežni kabal, spoji tvoj lap sa njenim, a zatim na njenom laptopu privremeno `sharuj` diskove, mapiraj ih u tvom NOD-u i skeniraj ih.... potrajaće, ali bi trebalo da radi sasvim OK...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.