F-Secure AV, jedan od najboljih na svetu, besplatno godinu dana
STRANA 1 OD 1
washburn
F-Secure AV, jedan od najboljih na svetu, besplatno godinu dana
11.09.2013. 21:03
T54574
status: user broj poruka: 312
U toku je giveaway, 1 god besplatno. Manje opterecuje sistem od Avast-a a jedino je od njega za `1%` bolji Kaspersky. Nije IS varijanta, tj nema firewall-a , samo AV.
Je l si instalirao preko linka koji ti je stigao na mail? Ja sam danas ubacio na 3 kompa i dobio po godinu dana licence.
@Daum Testovi kazu da je bolji, e sad ako oni lazu, lazem i ja tebe. Sve u svemu, jako pozitivno iskustvo sa tim av-om imam. Ti samo nastavi sa NOD32 nemam nista protiv.
U poslednje vreme nešto mnogo pljuju ESET. Meni nikada nije pravio problem i nikada nije nešto ozbiljno prošlo a skidam sve i svašta.
Avast, recimo, sam takođe probao i mogu reći da je neopevano djubre koje prijavljuje da je original exe od Metal Slug collection ustvari virus. Svakakve gluposti sam viđao na tom Avastu.
Odmah iza ESET bih stavio Aviru jer lepo izgleda na oko, funkcioniše slično kao NOD i ima zaista dobru detekciju. Malo je možda zahtevnija od NODA ali je dobra.
Re: F-Secure AV, jedan od najboljih na svetu, besplatno godinu dana
11.09.2013. 23:53
status: user broj poruka: 190
A jel si procitao poslednju liniju teksta?
The best antivirus solutions for free!No ads, no strings attached. Get it now! OFFER ENDS 31ST JULY 2013
:: U toku je giveaway, 1 god besplatno. Manje opterecuje sistem od Avast-a a jedino je od njega za `1%` bolji Kaspersky. Nije IS varijanta, tj nema firewall-a , samo AV :: :: http://campaigns.f-secure.com/code/index.htm :: :: (Click na free download. Prilikom instalacije sam ce vam dodeliti 1god licencu :: :: :: HP ProBook
Ali zato free avast RULES. Samo, kao u vicu sa kamilom (lepotice, pridrz` mi kamilu, molim te), neko predje zedan preko jezera, neko drugi se napije sveze vode...
Ja imam iobit sysctemcare ultimate sa sve antivirus programom i evo do sada ni jedan virus nisam zakacio. Windows ne pamtim kada sam zadnji put reinstalirao. Sve u svemu zadovoljan sam. Kaspersky jeste dobar ali ume da jede resurse i da puni hard nekim nepotrebnim stvarima. F-secure sam koristio jedno vreme i nisma bio zadovoljan prijavljivao je neke stvari, originale kao virus jos je imao mnogo propusta. Priznajem da je Kaspersky najbolji ali sa nekoliko verzija imao sam bas gadnih problema, kocio, blokirao, pa mi se malo zgadio.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Slazem se, odlican interface, redovan update, sjedinjeni AV i firewall koji ne detektuju i ono sto je virus i ono sto nije, kao recimo Avast, AVG i sl.
:: Ne bih se složio da je bolji od ESET Smart Security-a :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.