Imam Avast vec duze vreme i zadovoljan sam sa njim, medjutim citao sam u svetu kompjutera 1/2013 u vezi AVg-a kazu da je dobar. Mene interesuje misljenje koji je bolji od ova dva antivirusa. da li AVG manje koci masinu od AVASTA ili ne i ostale karakteristike.
ali poslednji put kada sam koristio AVG bio je teski krs. Sad to je bilo u vreme kada se pojavila Glista, tako da su se mozda popravili. Avast koristim godinama i zadovoljava moje skromne potrebe u potpunosti, tako da ti je moja preporuka da ostanes na njemu. S druge strane, skeptican sam prema preporukama raznih nepristrasnih Kuzmanovica iz SK-a.
:: Imam Avast vec duze vreme i zadovoljan sam sa njim, medjutim citao sam u svetu kompjutera 1/2013 u vezi AVg-a kazu da je dobar. Mene interesuje misljenje koji je bolji od ova dva antivirusa. da li AVG manje koci masinu od AVASTA ili ne i ostale karakteristike ::
kao AV je dobar, ali meni se recimo ne svidja njegov interface, previse je on/off nastrojen, i zna da smara sa detekcijom nekih ociglednih NE-virusa, a zna i da optereti.. samo ESET sto se mene tice i nista drugo.
:: Ostajem na Avastu definitivno, a jel ima neko iskustva sa bitdefenderom :: :: ::
Bitdefender je na poslednjim testovima bio poprilicno kritikovan. AVG nije los
12.03.2013. 09:27
status: user broj poruka: 10997
ali nije ni dobar - ono sto imarkovic zamera Avast-u, upravo je karakteristicno za AVG (usput budi receno: AVG je prvi sklopio neformalnu koaliciju sa proizvodjacima igara - bese to u vreme izdavanja prvog Bioshock-a - te je ``izlecene`` .exe i .dll fajlove prijavljivao kao viruse, djubre nijedno! Meni je bio ``silently`` izbrisao ove fajlove i napravio mi 20 minuta bespotrebnog dodatnog posla...).
Dakle: samo Avast. Veoma jasnog interfejsa, pregledan, podesiv, pouzdan... Nedavno se pojavila verzija 8.xx (nije vise u beta fazi!). Preporuka.
Re: Bitdefender je na poslednjim testovima bio poprilicno kritikovan. AVG nije los
12.03.2013. 09:35
status: user broj poruka: 18994
kolega, pogresio si, zamerio sam bitdefenderu, ne avastu, a sad zameram i Avastu kad si ga vec spomenuo Sandybox me nervirao dok ga nisam ugasio, inace je zlatan za AVG i Bitdefender, ali i dalje mi se ne svidja ni njegov interface, ja ostajem pri esetu i dalje posle mnostvo probanih AV-a, ukljucujuci i Kaspersky, Microsoftovo ruglo, i ostale manje bitne.. opet interface ne bi trebao da bude od znacaja za AV, bitno da on ne pusta viruse, dakle za free jedino preostaje Avast, slazem se.
:: ali nije ni dobar - ono sto imarkovic zamera Avast-u, upravo je karakteristicno za AVG (usput budi receno: AVG je prvi sklopio neformalnu koaliciju sa proizvodjacima igara - bese to u vreme izdavanja prvog Bioshock-a - te je ``izlecene`` .exe i .dll fajlove prijavljivao kao viruse, djubre nijedno! Meni je bio ``silently`` izbrisao ove fajlove i napravio mi 20 minuta bespotrebnog dodatnog posla...) :: :: Dakle: samo Avast. Veoma jasnog interfejsa, pregledan, podesiv, pouzdan... Nedavno se pojavila verzija 8.xx (nije vise u beta fazi!). Preporuka :: ::
Avast sam koristio i AVG i u toku koriscenja ovih programa konstantno sam dobijao viruse na kompu ne prodje ni 1 mesec a ja dobijem neke viruse,i morao sam da reinstaliram vise puta sistem...
Koristio sam i Aviru ali isto sam dobijao viruse jer puno radim s podacima pa ima i virusa...
Jedini Anti virusi za sada kod kojih nisam dobio ni jednom virus u kompu i odbijaju viruse uspesno su Nod32 i Kaspersky koje sam imao krekovane ali posto su krekovi provaljeni,uzeo sam ono na godisnjem novou i mogu reci da poslednjih 3 ili 4 godine koristim Kasperski. Nijednom mi se nije desilo da reinstaliram do sada Windows zbog virusa...
Aviru sam koristio dugo, i kao free i kao premium. Chinjenica je da ima dosta false alarma i nije teshko podesiti je, web guard i josh neke stvari su ubacili koje su je napravili vecim potroshachem rama... Preshao sam na avast, u to vreme je bio lakshi za sistem i sada ga koristim. iskljuchim web rep i sandbox. nemam primedbi osim shto zna da pusti one serch engine ali to ochistim spybotom, ipak je avast free i nema antispyware zashtitu. i da dodam, odlichno radi uz comodo firewall...
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: ... avg sam koristio do verzije 6.. avast mi se rimuje sa balast, a aviru sam dobio za džaba (popunjen survey) punu, i zasada u odnosu na pare, best :: :: Budale računaju na sreću. :: :: :: Avira :: :: Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition :: :: Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
@sSHark: radi se o FREE verziji Avast-a - u testu je prikazan rezultat PLACENOG BiDefender-a.
:: :: http://goo.gl/UByOD - BitDefender is the best f*ck all the rest!!! :P :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP :: :: :: Ostajem na Avastu definitivno, a jel ima neko iskustva sa bitdefenderom :: :: :: :: :: ::
Pitanje je kakav rachunar ima pokretach teme, pa shodno tome i AV...
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: @sSHark: radi se o FREE verziji Avast-a - u testu je prikazan rezultat PLACENOG BiDefender-a :: :: :: :: :: :: http://goo.gl/UByOD - BitDefender is the best f*ck all the rest!!! :P :: :: :: :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP :: :: :: :: :: Ostajem na Avastu definitivno, a jel ima neko iskustva sa bitdefenderom :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.