Prilikom logovanja na komp,racunar naglo uspori,ne otvara ni jednu aplikaciju,kada pritisnem alt-ctrl-del izbacuje poruku :failure to display security and shutdown options,u safe-modu radi normalno,inace komp je nov,nema nedelju dana,win8 koristim...
Jer ako je nesto matoro mozda je to ceo problem zbog win8. u safe modu ce se uglavnom da radi ok jer windows ne koristi vise od pola stvari, Inace jebo te win8, instaliraj win 7...
Ok imas malver, ali turi neki krshten anti virus ko zna sta jos ti tu imas...
Mada moj savet je posto vidim da je sistem skoro nov i nemas tu puno podataka da sacuvavas i cupas, kresni nov OS i to win7 i cao, krace i brze resenje mi deluje u tvom slucaju, i sledeci put pazi sta skidas i odakle, + stavi neki anti virus odmah.
C:\Users\User\Desktop\Windows 7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64.bit-MAFIAA\Windows.7.SP1.ENG.x86-x64.MAFIAA.iso » ISO » w7lxe.exe - a variant of Win32/HackKMS.A potentially unwanted application to izbacuje NOD
Sve piratske sadrzaje exe fajlove, key generatore, krekove i slicno anti virusi registruju kao lose po komp, jer su ilegalni tj. neoriginalni softver.
Ne boj se nisita, bukvalno taj windows ja koristim na vise masina, nema nikakve viruse, cisto eto da ti dokazem, nakon instalacije winodwsa, odmah odradi skeniranje za viruse i nista ti naravno nece naci.
U svakom slucaju najbolji anti virus ti je format C,znaci skroz wipe sistemskog diska i ponovo stavis win7 i cim ti namestis net skini aviru mene cuva bez problema vec sigurno 4 godine,a s obzirom da kazes da je nov komp verovatno ti ni D nije pun vaznih stvari pa mozes slobodno da obrises ceo hard i pocnes od 0. Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Pre nego što to sve uradiš, proveri prvo da nemaš slučajno, ili da si ga imao a nisi ga potpuno očistio ASKToolbar, Tačno simptomi njegovi, usporavanje browsera itd. Nije `pravi` virus pa ga AV uglavnom i ne prijavljuju kao takvog.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.