Elem, muka mi je više od Kasperskogo Antivirusnogo Sistema, tako da sam rešio da mi kažete koji je to američanski antivirus a da valja k...u (kupcu), pri čemu neće mnogo da zamara moj vremešni ali borbeni Barton 2500+, za današnje uslove smešnih 1.5 GB DDR1 SDRAM-a i ne baš tako nov ostatak komponenti u mašineriji. E da, ima još jedan uslov, a to je da AV (ili MJAU, kako ko više voli) zalečen, vakcinisan i otporan na predstojeću sezonu ptičjeg i ostalih gripova .)
Duboko i široko zahvaljujem svima koji mi pripomognu.
Barton ti šalje 2500 pozdrava + jedan poljubac, odoh da potražim gde ima da se pazari. Hvala još jedared. Dodatak: Iju, pa ovo za dž... Hvala vam braćo Američani, nek vam je večna slava i hvala!
Nema sta da gledas i kopas. Idi na ofc sajt i skini avas free, reg ga i imas godinu dana zastitu do kindera:) A za godinu dana ce se raspati taj barton i win zajedno, he, he ,he...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
mislim da eset norton 4 ne zauzima mnogo resursa. Ja ga koristim na nekoliko kompjutera (jedan od njih je i athlon 1700+ sa 768mb zvani cukundeda), i nijedan nije probijen vec godinama. Ako ti treba lekic za njega poslacu ti adresu, meni poslao bax sa berze, hvala mu ko bratu.
:: Gde baš ubodoh danas, na Savindan.. :: :: Elem, muka mi je više od Kasperskogo Antivirusnogo Sistema, tako da sam rešio da mi kažete koji je to američanski antivirus a da valja k...u (kupcu), pri čemu neće mnogo da zamara moj vremešni ali borbeni Barton 2500+, za današnje uslove smešnih 1.5 GB DDR1 SDRAM-a i ne baš tako nov ostatak komponenti u mašineriji :: E da, ima još jedan uslov, a to je da AV (ili MJAU, kako ko više voli) zalečen, vakcinisan i otporan na predstojeću sezonu ptičjeg i ostalih gripova . :: :: Duboko i široko zahvaljujem svima koji mi pripomognu ::
@sSHarK Gde nadje BitDefender? Pa taj je naporan za svaku noviju masinu, a ne tu praistorijsku... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Br`teee, ako e BitDefender naporan ja sam crvenkapa!!! - OK KAV, da smara smara do y@y@, ali BD je 1 od `nailakshih` AV-ova + ukljuchish mu auto pilota i zaboravish da e tu...
@jebivetar: koristim ja na Xperia Go, BitDefender, sve radi k`o sat...
:: @sSHarK Gde nadje BitDefender? Pa taj je naporan za svaku noviju masinu, a ne tu praistorijsku... :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
ja koristim kis12 i nemam nikakvih problema, ali sve nivoe zastite sam mu sveo na minimum da ne bi uzimao resurse, pogasio mejl i spem zastite, samo koristim antibaner koji dosta zapravo ubrzava stvari (pcberza bez reklama se ucita odmah - samo tekst xD) skeniram samo rucno kad zatreba a dobar je i da blokira pristup npr fotošopu da izlazi na net i da mi drnda krek tako da tu ubijam 20ak komaraca jednim programom jedino je cimanje skidati kljuc al toga vazda na varezu ime :p
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.