Ne bakci se sa nodom bzv, avast ima bolju detekciju a i free je. NOD32 je prevazidjen nacisto sa sve marom. Elem, za avast odes na you tube i kucas avast 7 key 2038. I nadjes tamo video u cijem opisu imas key koji radi do 2038. S obzirom da je free pase na zilion instalacija. Da se ne registrujes bezveze.
Ma nod je rupa nevidjena, na svim testovima je medju najgorima. Ako vec hocete placene tu su kav/f-secure/gdata/trendmicro za koje se mogu naci 6-meseci legalni kljucevi preko raznih giveaway-a. No s godinama sam skapirao da je avast dovoljan+ no warez sajtovi. A i sam Avast je dosta napredovao... Preko 94% detekcije je imao prosle godine godine ,dok recimo g data ima 98%+ kao i kav/trendmicro.
Licno garantujem za free edition avast!-a. Od placenog izdanja...
03.01.2013. 19:23
status: user broj poruka: 10997
se razlikuje po tome sto nema poseban modul koji ``pokriva`` e-banking klijente i nema 24-casovnu telefonsku podrsku. Ono sto je postovao Dexter pre ce se odnositi na ``izlecene`` full verzije antivirusnih programa. Davno je jedan iskusan haker primetio: ako proizvodjac antivirusa nije sposoban da putem Interneta detektuje krekovane instalacije SVOGA av-a, nad pouzdanoscu toga proizvodjaca i njegovog proizvoda valjalo bi se ``debelo`` zamisliti... Sta mislite, slucajno li je upravo laznim krekom za Nod (Loader21) koji je (bio) zapravo trojanski konj, tokom nekoliko godina bilo zarazeno nekoliko stotina hiljada kompova sirom sveta? Pitam se, pitam, ko li je dizajnirao tog laznjaka i ko ga je pustio u opticaj... - - - - - - - Tu negde, 2007/8, hvalio mi se jedan ``trojanizovani korisnik`` (inace, covek verziran u programiranju, barata jezikom ``C`` i ``C+``...), kako uredno apdejtuje Nod-a, kako mu je komp SAVRSENO cist...da bi posle izvesnog vremena ustanovio kako mu``nestaju`` fajlovi, kako mu se iznenada komp gasi itd. . Suma-sumarum? Ustanovljeno da je fasovao trojanca sadrzanog u kreku za NOD32...
Re: Licno garantujem za free edition avast!-a. Od placenog izdanja...
03.01.2013. 23:13
status: user broj poruka: 1352
:: se razlikuje po tome sto nema poseban modul koji ``pokriva`` e-banking klijente i nema 24-casovnu telefonsku podrsku :: Ono sto je postovao Dexter pre ce se odnositi na ``izlecene`` full verzije antivirusnih programa. Davno je jedan iskusan haker primetio: ako proizvodjac antivirusa nije sposoban da putem Interneta detektuje krekovane instalacije SVOGA av-a, nad pouzdanoscu toga proizvodjaca i njegovog proizvoda valjalo bi se ``debelo`` zamisliti.. :: Sta mislite, slucajno li je upravo laznim krekom za Nod (Loader21) koji je (bio) zapravo trojanski konj, tokom nekoliko godina bilo zarazeno nekoliko stotina hiljada kompova sirom sveta? Pitam se, pitam, ko li je dizajnirao tog laznjaka i ko ga je pustio u opticaj.. :: - - - - - - :: Tu negde, 2007/8, hvalio mi se jedan ``trojanizovani korisnik`` (inace, covek verziran u programiranju, barata jezikom ``C`` i ``C+``...), kako uredno apdejtuje Nod-a, kako mu je komp SAVRSENO cist...da bi posle izvesnog vremena ustanovio kako mu``nestaju`` fajlovi, kako mu se iznenada komp gasi itd. . Suma-sumarum? Ustanovljeno da je fasovao trojanca sadrzanog u kreku za NOD32.. :: :: :: + 100 % za sve ovo, Tortojed je sasvim u pravu. Prvi antivirus koji sam koristio je bio Mcafee, moj komšija u Torontu je radio kao programer u Computer Assiciates i tu su radili na prvim antivirusima. Onda je to bio jedini. POsle su dolazili Nortoni, Kasperski i NOD, koji je neko vreme vladao. Na kraju svi ispadnu preveliki i preteški. Onda se pojave novii i bolji itd. Za sada mi je free verzija Avasta najbolje ispala. Free verzija i onako ima sasvim dovoljno za kućnu upotrebu a za ostale stvari što nudi corporate verzija postoje i bolji i jači programi. Nikada ne bih poverio veliku firmu sa važnim stvarima samo jednom programu, ma koliko ¨Jak¨bio. Tu ima mnogo boljih softwareskih a bogami i hardwerskih rešenja.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.