Dajte predlog za neki AV za umrezene racunare, a da nije NOD jer zakla koliko smara, nije normalno, jednostavno ne moze da se radi od njega koliko davi, cim ga iskljucimo na `serveru` sve ide glatko.
Probaj i Panda Cloud Antivirus. Mislio sam da je krs, ali sam ga ipak probao i odusevio se njegovim radom u svim segmentima. Lak za koriscenje, ne gnjavi puno, obrambeni sustav mu je odlican...
Eto, moja preporuka za njega, a ako bas ne zelite da eksperimentisete, onda rokajte free Avast, reg. ga i mirni ste 365 dana.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
posle ga podesi na max. Sasvim je dovoljna zastita. Po meni bolja od Panda Cloud a laksi na resursima. Ja na nekim bitnim racunarima imam po jedan free klasican + cloud av.
Recimo na nekim serverima imam MSE 4.1 i Kingsoft FreeAV 2012 a na radnim stanicama nove verzije Microsoft Essentials, Avast, AVG sa ili bez Panda Cloud i sve funkcionise besprekorno.
Sve sam probao i Kaspersky je tata za sve. Imam legalnu verziju i ne znam sta je to virus. Nikad ni jedan jedini problem ili da ne daj boze da nesto prodje. Radi perfektno
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
SituLacija sledeca: Umrezeno 7 racunara, radi se u solidworks-u razmena fajlova funkcionise normalno ali rad je katastrofalan. Sve sto se radi radi se na tj sa `servera` koji glumi jedan od racunara, za cuvanje dokumenta treba u proseku 5 min, otvaranje kako kad, a fajlovi najcesce ne prelaze 15MB, kako se iskljuci NOD tako sve krene normalno da radi, nije mi posao da ja cackam oko racunara jer ima covek koji je placen za to, samo zelim da mu prenesem pozdrav sa pc berze :) sta bi valjalo da se uradi jer je ovo nepodnosljivo.
Eto :)
@ ostali hvala jos jednom na ucestvovanju u temi. (hjooo sto sam kulturan)
Elem, nerviraju me notifikacije kod noda. Hocu da ih imam i to je ok, ali ja hocu da kad im stavim na onaj slider da bude 3 sec da stvarno bude 3sec. A i ako moze da se vrati dole desno na ekranu zato sto mi je sad na dole na sredini. Kako ovo da resim?
gligo i ja sam sve probao, imam NOD32 i takodje ne znam sta je to virus, ali saznam kod svih ostalih koji imaju AVG, Avast, a Kaspersky zateknem da je zarumeneo od ilegalnosti, respect za legal verzije
Edit: @srdjan, koji BRE slider? A ovo mozes rucno da vratis bukvalno ga zahvatis kao obican prozor, cudi me da to nisi provalio.
:: Sve sam probao i Kaspersky je tata za sve :: Imam legalnu verziju i ne znam sta je to virus :: Nikad ni jedan jedini problem ili da ne daj boze da nesto prodje :: Radi perfektn :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Dajte predlog za neki AV za umrezene racunare, a da nije NOD jer zakla koliko smara, nije normalno, jednostavno ne moze da se radi od njega koliko davi, cim ga iskljucimo na `serveru` sve ide glatko :: :: :: :: :: :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818
Ma uhvatim ga ja sa misem i turim gde mu mesto, ali odmah sledeca notifikacija prcne stvar i vrati se na sredini. A slider je kad Advanced Setup> User interface> Alerts and notifications> pa ono dugme confirgurations, e taj slajder.
ja evo vec duze vreme nemam problema sa avastom, povremeno Mb preceslja komp i to je to, sve radi just fine, to sto se tice mog desktopa a za job don`t know.
ja imadoh dva neprijatna iskustva sa NOD-om pa ga od tada ne volim
Ima takvih problem i smaranja kroz mrezu kad se radi daje nevijdeno i pored st sve cekiras i dozvolis iskace prozor i upozaravate sa ostalim glupostima koji veze nemaju sa virusima isto ko da me nato bombarduje nedaj boze!
aj slikajte te probleme, bas me interesuje sta to iskace kroz mrezu, prvi put cujem, ja nikad nisam imao takvih problema, kod kuce imam umrezenih nekoliko kompjutera i svi imaju nod, v.4
:: Ima takvih problem i smaranja kroz mrezu kad se radi daje nevijdeno i pored st sve cekiras i dozvolis iskace prozor i upozaravate sa ostalim glupostima koji veze nemaju sa virusima isto ko da me nato bombarduje nedaj boze :: :: ::
ja sam pre koristio Aviru i nije losa nisam imao problema sa njom a sada imam legalan win7 pa sam stavio microsoft security essentials isto radi ok nemam problema, mada mislim da svaki antivirus ima svoje propuste tako da koji god instaliras bice ti ok
:: ja sam pre koristio Aviru i nije losa nisam imao problema sa njom a sada imam legalan win7 pa sam stavio microsoft security essentials isto radi ok nemam problema, mada mislim da svaki antivirus ima svoje propuste tako da koji god instaliras bice ti o ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.