Pozdrav drugari imam problem sa firewall ne mogu uopste da ga ukljucim stoji mi update your firewall settings i stoji mi kao da mogu da kliknem use reccomended settings kad kliknem nista se ne desava i onda mi izadje action center can`t turn on windows firewall sta da radim? Hvala :)
NOD32 nema firewall - ili moras da nabavis kompletan Eset s security
24.10.2012. 17:27
status: user broj poruka: 10997
ili da instalises ``nezavsni`` fwall (recimo Zone ili Comodo). Ako imas Eset (ceo) onda vazi ovo uputstvo:
``Open the interface, use advanced mode to show more options, go under first tab and go to firewall section. Or go to setup section. Or just right click the Eset icon on system tray and activate the icon, the filer traffic or something similar. This applies to Eset Smart securty. Nod32 (Eset Nod32) is only antivirus`` - - - - - - - Sto se tice win-ovog firewall-a, proveri da li ti rade odgovarajuci servisi (Security centre i firewall). Control panel/administrative tools/Services/xxx services postavi na ``automatic``
Upustvo je za ESET smart security. Kad kaze Zone, misli na ZoneAlarm (ZA), naravno. Po meni je Comodo Firewall najbolji pa bih ti njega preporucio. U svakom slucaju, prvo ispitaj sta se desava sa Windows FW-om... da nije neka gamad napravila s*@nje...
Ako se zeli dobar firewall uz av , comodo free bi bio pravi izbor , ima i sandbox ddatak, a konfiguracija i settings genijalna, puno opcija koje profesionalcu izgledaju kao raj. A moze i obicni korisik ga podesiti da puno ne gnjavi.
Ako se ide internet security varijanta, comodo i agnitum outpost daju prave stvari.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.