MOze li neko da mi objasni kako da se tarasim ovog virusa sto mi spamuje i google chrome i mozzilu cim otvorim iskace mi ww.searchnu.com/406 kao home page ja promenim tamo u opcijama da bude po starom i ne vredi vrati se sam i spamuje mi pretrazivace. poz svima
Re: ww.searchnu.com/406 upalo mi u Hrom kao home page
04.09.2012. 08:01
status: user broj poruka: 18996
instalirala si nesto sa interneta i sad to treba da uninstall-iras, iz windows-a, ili iz chrome-a i FF-a, imas tamo gde su add-onovi, pluginovi pa proveri, ako postoji nesto sto ti nije poznato, sem silverlight, pdf, forecastfox i slicno obrisi ga i restartuj browser.. kod mase ljudi vidim to, negde je softsonic, negde se drugacije zove itd, ima ih milion, samo obrisi to
:: :: MOze li neko da mi objasni kako da se tarasim ovog virusa sto mi spamuje i google chrome i mozzilu cim otvorim iskace mi ww.searchnu.com/406 kao home page ja promenim tamo u opcijama da bude po starom i ne vredi vrati se sam i spamuje mi pretrazivace. poz svima
Sad sam gledala i nisam nasla nista sumnjivo instalirano nisam nista ovih dana instalirala ali sam uklonila one edove u Hromu i jos neke prepravke uradila i sad je nestao ne spamuje me, za sad :)
Skenirala sam sa avastim i jos nista nije nasao na 90% je, sad pustam malvare da trazi ni on ga ne vidi.... izgleda da nece vise da mi smeta (http://www.searchnu.com/406 kad vidite ovo znacete da je virus )
Nije to ni virus ni spijun niti bilo sta slicno, to je instaliano regularno uz neki softver, zato sto se pici samo next next i agree dalje dalje, a negde uz put stoji set my home page to bla bla, mozda ne na izvolte ali ako bi se negde skrolovalo tu je 100%.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
This is commonly brought about as a package tool if you install a program. It is typical for some program to include add-ons such as searchnu when installing the main component. Although, during installation, program often offer two types of installation, basic and advance. When user chooses basic, all add-ons included in the package are automatically installed. While custom install will allow user to exclude these add-ons while installing the main program.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.