Naime kada se XP sp3 podigne nesto tera cpu 100% da li chrome ,ccc,svchost,avastsetup itd a svib su sa aktivnog account-a onda sledi slanje kompa u stand by i nakon podizanja cpu usage 0-3% . Avast je 7.0 otkljucan i pored njega radi McShild 2? Koja bi to gamad bila, ima li neko nesto napamet?
Napisi ti nama koji 586 imas? Koji proc, koliko RAM-a...
Moze biti svasta. Recimo, gomila programa se sartuje sa OS-om + qick virus scan...neki servis ceka na, pitaj Boga koji program, drver da se ucita, virus, spyware....Tesko ovako na daljinu...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
imam i toshibin lap p1@75MHz ali ovde je u pitanju Sempron 140, 4Gb rama, Biostar GF8200c m2+,gt 460 ,XPsp3 na Maxtor Atlas 10K IV 36.7GB SCSI + PCI ADAPTEC 39320...
Kresni ga i ostavi ga duze da vidis da li ce i kada ce da IDLE-uje (ne diraj nista, pogotovo da ubijas rucno procese, jer ih mozda neka aplikacija nanovo startuje i sve vrtis u krug). Ne bi bilo lose i preskenirati sa malware bytes. Pogledaj i da li ima sta sumnjivo u OS startup-u. Start/run/msconfig/startup
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pa brate mili nisam video da imas ubogi sempron...
Sta se cudis, pa kad se podize sistem garant ti je sve zivo sto si ikada instalirao na kompu aktivno i butuje se zajedno sa sistemom.
Kao sto ti napisao giopile Start/run/msconfig/startup, ja se obesim ako sve zivo nije otkaceno da se startuje.
Da imas problem nakon butovanja 3-4 minuta tj. da je i kasnije cpu zakucan na 100% onda je stvarno neki problem, jednostavno nema resursa da sve to odjednom odradi na pocetku a jos i windows ga davi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.