Da li je neko rabio ovaj zastitni sistem kako na serverskim tako i na klijentskim operativnim sistemima? Znam da su im detekcije i brzine svima u toj klasi slicne ali me ovde zanima stabilnost a ne da kad ga instaliras da ti se ugusi server ili padne. Procitao sam da ga je moguce instalirati na Windows 2003 i 2008 ali ne znam kako se ponasa (bezbednost, funkcionalnost, efikasnost) i da li smara sa oni popup porukama o apgrejdu?
Dakle, pod broj jedan: nisam probao sadašnji picin alat, o kome pričaš. Pod broj dva: šta god da u ruke dohvati DrMoronton, ili sadašnjeg naziva firma Sumanutek, do guše uvalja u balegu. Takav im je istorijat do danas, a zašto bi se menjali kada i na taj način uzimaju pare, ja ne vidim, tj. nisam dovoljno pametan, jel`te.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.