Probao sam Aviru personal ali mi se ne svidjaju popupovi kako izlaze jer je besplatna verzija. Nije mi se svideo ni interfejs. Dali neko ovde ima AVG i kako je zadovoljan besplatnom verzijom? Dali davi sa reklamama, popupovima, kako stiti i dali je makar u rangu sa Avirom?
Ne davi sa nikakvim popupovima, reklamama i ostalim zajebancijama. Jedino trazi da se pokrene skeniranje celog racunara kada se instalira ali se i to da srediti. Avira je blato, Avast nije los ali je AVG najbolji besplatni AV softver, ostali mogu da pricaju sta hoceju... Da se ne lazemo, najbolji AV je Kaspersky ali on nema besplatnu verziju vec samo trial 30 dana.
Jel ti je ovo sa mrmotom potpis ili je vezano za kompletnu pricu…? Mislim ne znam kako da shvatim post, kao ironiju ili ti zaista nije dobro... F650GS Dakar
:: Ne davi sa nikakvim popupovima, reklamama i ostalim zajebancijama. Jedino trazi da se pokrene skeniranje celog racunara kada se instalira ali se i to da srediti. Avira je blato, Avast nije los ali je AVG najbolji besplatni AV softver, ostali mogu da pricaju sta hoceju... Da se ne lazemo, najbolji AV je Kaspersky ali on nema besplatnu verziju vec samo trial 30 dana :: :: A onda je mrmot zavio cokoladu.. :: ::
AVG je uvek bio trash, zaobidji ga imas mnogo boljih bespl. antivirusa, cak i Panda Cloud Free je daleko bolji od njega, najbolja opcija ti je Avira, ili !avast, mala prednost Aviri.
Dobro sad.. o antivirusima koji se placaju je vec diskutabilno koji je najbolji, nema najboljeg...gde je jedan bolji u tom segmentu drugi saostaje i suprotno, ali Kaspersky je jednostavno ime, svako bi ga uzeo:)
Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
Dobar antivirus se lako i jednostavno instalira, i ne smara korisnika - AVG samo traži skeniranje celog kompa kad se instalira, a i ove poslednje verzije čak imaju odgovor `ne pitaj više nikad`. Interfejs na srpskom. Ako je za drugog, kome ne treba hiljadu obaveštenja svaki čas, AVG je sasvim solidan.
Iskoči jednom, dvaput mesečno, sa predlogom da ga kupiš (pređeš na bolju verziju .) ako kažeš `ne, hvala`, ne smara više.
Plus što mi nikada nije napravio problem oko konekcije na net.
Dakle, najmanje smara korisnika, pa ga sa zadovoljstvom stavljam svakom klijentu.
ja sam probao aviru ali mi se nije dopala jer mnogo smara sa porukama a i prozori i opcije me nekako odbijaju nije mi kompaktna. Mislio sam da su avast i avg u istoj klasi
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.