Nisam ovo nikada koristio, zamolio me prijatelj pa sam se setio da pitam vas, koristi li neko od vas neki softver koji moze da izvadi tekst sa skenirane strane tj. slike, da prepoznaje i cirilicu ili samo latinicu sta ima.
:: Nisam ovo nikada koristio, zamolio me prijatelj pa sam se setio da pitam vas, koristi li neko od vas neki softver koji moze da izvadi tekst sa skenirane strane tj. slike, da prepoznaje i cirilicu ili samo latinicu sta ima :: :: Hval :: :: :: :: :: Sve je relativno !!!
:: pomocu Abby Fine reader- :: :: :: :: Nisam ovo nikada koristio, zamolio me prijatelj pa sam se setio da pitam vas, koristi li neko od vas neki softver koji moze da izvadi tekst sa skenirane strane tj. slike, da prepoznaje i cirilicu ili samo latinicu sta ima :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sve je relativno !!!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.