Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
AdobeR.exe
STRANA 1 OD 2  
vladapsd AdobeR.exe 06.06.2007. 10:56 T4621

status: user
broj poruka: 1009
Drugar treba da pise seminarski na temu AdobeR.exe-a, pa me zanima gde mogu da se pronadju podrobnije informacije o tom `smetalu`, ili ako je neko eventualno imao vise iskustva s njim neka napise.

Probao sam preko googla, ali o njemu nisam nasao mnogo osim procedure za otklanjanje i sl.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
smudja wiki je moj dobar drugar :) 06.06.2007. 11:02 #21057

broj poruka: 6
http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Acrobat

vladapsd AdobeR.exe 06.06.2007. 11:38 #21059

Ovo je VIRUS (malware, trojanac) i nema veze sa Adobe firmom, tako da ne dodje do zabune

MaliAbner Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 12:45 #21061

broj poruka: 7769
Prosto neverovatno, ali na google ima tust i tma pojmova kad trazis informacije preko njega. Prvi link je logicno bio sledeci:

http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_RJUMP.D

Sad nam jos reci da neko treba da ti prevede pa da te... (cutim necu da zapocinjem nesto sto moze da ode u krivu stranu).

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

MACHINE Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 18:05 #21075

broj poruka: 5704
Hehehe, Abner bas ne voli lenje likove, pa, da, google uglavnom resi vecinu problema, cudo jedno!

I koja to sugava srednja skola (ili ne daj Boze visa) daje seminarski iz tih gluposti??? Vidjao sam na VETSu takve nebuloze da daju tipa install Linuxa...da sam se upisao od smeha. Ne da nemaju pojma nego nisu ni do kolena Matematickoj gimnaziji koja je kraljica srednjih skola a kamoli ETFu od koga je VETS udaljen nekoliko hiljada svetlosnih godina u svemu. Pri`vatite se impulsne i digitalne elektronike ili Java-inog AWTa ili RISC/CISC Organizacije a manite se nepotrebnosti i prolaznih malware (bolje da su dali Mikelandjelo eru 90-ih). Tako da kazes onome ko vam to zadaje. AKo ti nesto zamere, kazi: reko mi Machine pa nek mi se obrate na mig@verat.net za pojasnenja!

M i G

:: Prosto neverovatno, ali na google ima tust i tma pojmova kad trazis informacije preko njega. Prvi link je logicno bio sledeci
::
:: http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_RJUMP.
:: Sad nam jos reci da neko treba da ti prevede pa da te... (cutim necu da zapocinjem nesto sto moze da ode u krivu stranu)
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
Zmajko Re: Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 18:44 #21080

broj poruka: 1228
Koji shtrebos... I jos se ponosi...
Preporucujem ti neku terapiju sa testosteronom... I prestani da smaras ljude sa ETF-om i matematickim da ne bi dobio zaushku! E, da... Nemoj da se pojavish sutra a da mi nisi uradio domaci!

:: Hehehe, Abner bas ne voli lenje likove, pa, da, google uglavnom resi vecinu problema, cudo jedno
:: I koja to sugava srednja skola (ili ne daj Boze visa) daje seminarski iz tih gluposti??? Vidjao sam na VETSu takve nebuloze da daju tipa install Linuxa...da sam se upisao od smeha. Ne da nemaju pojma nego nisu ni do kolena Matematickoj gimnaziji koja je kraljica srednjih skola a kamoli ETFu od koga je VETS udaljen nekoliko hiljada svetlosnih godina u svemu. Pri`vatite se impulsne i digitalne elektronike ili Java-inog AWTa ili RISC/CISC Organizacije a manite se nepotrebnosti i prolaznih malware (bolje da su dali Mikelandjelo eru 90-ih). Tako da kazes onome ko vam to zadaje. AKo ti nesto zamere, kazi: reko mi Machine pa nek mi se obrate na mig@verat.net za pojasnenja
:: M i G
:: :: Prosto neverovatno, ali na google ima tust i tma pojmova kad trazis informacije preko njega. Prvi link je logicno bio sledeci
:: ::
:: :: http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_RJUMP.
:: :: Sad nam jos reci da neko treba da ti prevede pa da te... (cutim necu da zapocinjem nesto sto moze da ode u krivu stranu)
:: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
vuk125 Re: Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 19:23 #21083

broj poruka: 2929
E Zmajko Zmajko da znas koliko ne znas bilo bi te blam.
I radi sam taj domaci treba ce ti, jedino ako imas ambicija da postanes Zvezda GRAND parade onda ti ne trebaju ni slova posto ih tamo skoro niko ne koristi a za brojeve nisu ni culi.

pozz Vuk
despot9 AdobeR.exe 06.06.2007. 20:35 #21085

broj poruka: 3
Pa samo iz iskustva mogu da ti kazem da ova napast se ne mice tek tako, morao sam da formatiram disk na kraju posle svih silnih pokusaja micanja.
Posto nisam imao antivirus prog. tada instaliran, virus se tako zalepio da posle micanja nekih bitnijih fajlova koji njemu trebaju ostavlja za sobom Autorun.exe aktivan koji ja nisam mogao da neutralisem.
Moja pretpostavka je: da virus djeluje sa stikmemorije (fleska), cim korisnik zeli da otvori memstik (dvaputa levi klik na misu klik na misu `open``) tada se aktivira autorun.exe koji unosi u sami windows trojanca. Lukavo nema sta!
Nisa neki strucnjak ali se nadam bar da sam ti bar malo pomogao u tvojoj edukaciji.
Pozdrav!

MaliAbner Re: Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 21:42 #21089

Pa prijatelju svako malo se pojavi neki lik koji bi hteo da uradi neki seminarski rad tako sto ce neko da mu prevede sve sa engleskog na srpski i jos mu posalje slozeno u nekom tekst procesoru i jos da slova budu ne manje od 12pt, sa tasno podesenim marginama.

I onda kad pocnu velike skole ne znaju gde im je bulja a gde im je glava, no nema veze za takve su izmisljeni razni gigatrendi, megatrendi, fakultet za graditeljski menadzment, fakultet za menadzment nekretnina... (ma ponovo cu da zacutim jer ce ovo otici tamo gde ne bi trebalo).

:: Hehehe, Abner bas ne voli lenje likove, pa, da, google uglavnom resi vecinu problema, cudo jedno
:: I koja to sugava srednja skola (ili ne daj Boze visa) daje seminarski iz tih gluposti??? Vidjao sam na VETSu takve nebuloze da daju tipa install Linuxa...da sam se upisao od smeha. Ne da nemaju pojma nego nisu ni do kolena Matematickoj gimnaziji koja je kraljica srednjih skola a kamoli ETFu od koga je VETS udaljen nekoliko hiljada svetlosnih godina u svemu. Pri`vatite se impulsne i digitalne elektronike ili Java-inog AWTa ili RISC/CISC Organizacije a manite se nepotrebnosti i prolaznih malware (bolje da su dali Mikelandjelo eru 90-ih). Tako da kazes onome ko vam to zadaje. AKo ti nesto zamere, kazi: reko mi Machine pa nek mi se obrate na mig@verat.net za pojasnenja
MACHINE Re: Re: Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 21:55 #21092

Vid, opet, bu*ale! Ko je tebe sta pitao, leba ti? Nikada nista pametno nisi rekao. I ne znam samo kome ces ti da delis zauske, osim ako stvarno nisi inficiran njima, onda se leci. Ma u svakom slucaju Zmajko ti si za lu**ru. Pokrij se usima i stidi se, ako nemas nista pametno da kazes a ti se ugledaj na pamatnije i bolje npr. na MaliAbner i vuk125...

M i G

:: Koji shtrebos... I jos se ponosi..
:: Preporucujem ti neku terapiju sa testosteronom... I prestani da smaras ljude sa ETF-om i matematickim da ne bi dobio zaushku! E, da... Nemoj da se pojavish sutra a da mi nisi uradio domaci
:: :: Hehehe, Abner bas ne voli lenje likove, pa, da, google uglavnom resi vecinu problema, cudo jedno
:: :: I koja to sugava srednja skola (ili ne daj Boze visa) daje seminarski iz tih gluposti??? Vidjao sam na VETSu takve nebuloze da daju tipa install Linuxa...da sam se upisao od smeha. Ne da nemaju pojma nego nisu ni do kolena Matematickoj gimnaziji koja je kraljica srednjih skola a kamoli ETFu od koga je VETS udaljen nekoliko hiljada svetlosnih godina u svemu. Pri`vatite se impulsne i digitalne elektronike ili Java-inog AWTa ili RISC/CISC Organizacije a manite se nepotrebnosti i prolaznih malware (bolje da su dali Mikelandjelo eru 90-ih). Tako da kazes onome ko vam to zadaje. AKo ti nesto zamere, kazi: reko mi Machine pa nek mi se obrate na mig@verat.net za pojasnenja
:: :: M i G
:: :: :: Prosto neverovatno, ali na google ima tust i tma pojmova kad trazis informacije preko njega. Prvi link je logicno bio sledeci
:: :: ::
:: :: :: http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=WORM_RJUMP.
:: :: :: Sad nam jos reci da neko treba da ti prevede pa da te... (cutim necu da zapocinjem nesto sto moze da ode u krivu stranu)
:: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
Oglasnik Nobles sa drzavnih fakulteta 06.06.2007. 22:16 #21093

broj poruka: 726

:: I onda kad pocnu velike skole ne znaju gde im je bulja a gde im je glava, no nema veze za takve su izmisljeni razni gigatrendi, megatrendi, fakultet za graditeljski menadzment, fakultet za menadzment nekretnina... (ma ponovo cu da zacutim jer ce ovo otici tamo gde ne bi trebalo)

Plemeniti mislioce,uspjeh u oblasti u kojoj se kvalifikujes ISKLJUCIVO zavisi od individualnih sposobnosti - karakternih osobina (prvenstveno talenta i ambicije),a ne od rejtinga ustanove u kojoj slusas predavanja i polazes ispite.Potvrda za to jeste ugled/status koji uzivaju nasi strucnjacii u inostranstvu,uprkos cinjenici da dolaze sa fakulteta koji se smatraju tehnicki,tehnoloski,civilizacijski,finansijski i-kako-god-hoces zaostalim...da ne kazem smijesnim.Renome obrazovne institucije je osnova za licni uspjeh/karijeru i uspon na drustvenoj ljestvici,tako da,prilikom aplikacije za posao,nece se isto vrednovati znanje studenta sa MIT-a i znanje studenta sa naseg ETF-a.Medjutim,to ne znaci da ce student sa MIT-a (koji je,bez dileme,no.1 u svijetu ako govorimo o ugledu) ostvariti veci uspjeh u datoj oblasti...bla,bla...uglavnom,sve se svodi na mikrokosmos koji cini siva masa - ako je nema dovoljno,ne vrijede ti 10-ke na prestiznim fakultetima - vazna je primjena prakticnog znanja.
Sto se tice moje guzice ili glave,one su na mjestu,i,uprkos cinjenici da studiram privatni fakultet,ne vidim da sam hendikepiran u odnosu na nekog sa drzavnog fakulteta.

:: (ma ponovo cu da zacutim jer ce ovo otici tamo gde ne bi trebalo)

Ovo je najsmislenije sto si rekao...bolje je da cutis,nego da vrijedjas.
dragojlo2 Zmajko, Machine... 06.06.2007. 22:37 #21095

broj poruka: 718
...fale samo jos i Dragomir i Vmarc ,pa da opet ja nagrabusim ni kriv ni duzan ...odoh ja odavde!`Ajd u zdravlje!

Kim Re: Re: Zamisli uz pomoc google 06.06.2007. 22:48 #21097

broj poruka: 9

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dragojlo2 P.S. 06.06.2007. 23:11 #21101

broj poruka: 718

P.S. dr Gordon Freeman je doktorirao na MIT-u ,pa mu opet pomazem skoro svaki dan...`Ajd u zdravlje!
Zmajko Ludilo Mashina... 06.06.2007. 23:25 #21102

Decko naprzen si kao przenica...
I opet se shlihtash... A naveo si lika koji ima zenu i dete kuci a smara ljude preko emailova na vrlo morbidan nacin kao nekog na koga treba da se ugledam. Ja mislim da se ti OPET shlihtash.
Verovatno navika iz skole...

I da, Oglasnik - covek je skroz u pravu. Znam lika koji je zavrsio srednju skolu, a ima mozga pa recimo radi u banci u Londonu i za dan uzme dnevnicu od 1000 funti... I ne zna sta je Grand...

:: Vid, opet, bu*ale! Ko je tebe sta pitao, leba ti? Nikada nista pametno nisi rekao. I ne znam samo kome ces ti da delis zauske, osim ako stvarno nisi inficiran njima, onda se leci. Ma u svakom slucaju Zmajko ti si za lu**ru. Pokrij se usima i stidi se, ako nemas nista pametno da kazes a ti se ugledaj na pamatnije i bolje npr. na MaliAbner i vuk125..
MaliAbner Re: Nobles sa drzavnih fakulteta 07.06.2007. 00:08 #21107

Znam i ja jednog tipa koji udje uzme istu tu dnevnicu u jednoj nasoj banki, covek je vodoinstalter i kad god dodje u banku da im sredi odvod otpadne vode (kanalizaciju) uzme dnevnicu 1000€.
Postovani kolega ovaj moj srednjoskolac je daleko veci smeker od onog tvog koji za `soma` jevreja mora da ide cak u London, e sine pa znas li ti gde je London, i tamo jos svi pricaju engleski mislim to ti je isto k`o srpski samo malo sporije i glasnije.

Ono prvo za vodoinstalatera nije bila sala, a ono posle toga je bila sala, bez uvrede...

:: :: I onda kad pocnu velike skole ne znaju gde im je bulja a gde im je glava, no nema veze za takve su izmisljeni razni gigatrendi, megatrendi, fakultet za graditeljski menadzment, fakultet za menadzment nekretnina... (ma ponovo cu da zacutim jer ce ovo otici tamo gde ne bi trebalo)
:: Plemeniti mislioce,uspjeh u oblasti u kojoj se kvalifikujes ISKLJUCIVO zavisi od individualnih sposobnosti - karakternih osobina (prvenstveno talenta i ambicije),a ne od rejtinga ustanove u kojoj slusas predavanja i polazes ispite.Potvrda za to jeste ugled/status koji uzivaju nasi strucnjacii u inostranstvu,uprkos cinjenici da dolaze sa fakulteta koji se smatraju tehnicki,tehnoloski,civilizacijski,finansijski i-kako-god-hoces zaostalim...da ne kazem smijesnim.Renome obrazovne institucije je osnova za licni uspjeh/karijeru i uspon na drustvenoj ljestvici,tako da,prilikom aplikacije za posao,nece se isto vrednovati znanje studenta sa MIT-a i znanje studenta sa naseg ETF-a.Medjutim,to ne znaci da ce student sa MIT-a (koji je,bez dileme,no.1 u svijetu ako govorimo o ugledu) ostvariti veci uspjeh u datoj oblasti...bla,bla...uglavnom,sve se svodi na mikrokosmos koji cini siva masa - ako je nema dovoljno,ne vrijede ti 10-ke na prestiznim fakultetima - vazna je primjena prakticnog znanja
:: Sto se tice moje guzice ili glave,one su na mjestu,i,uprkos cinjenici da studiram privatni fakultet,ne vidim da sam hendikepiran u odnosu na nekog sa drzavnog fakulteta
:: :: (ma ponovo cu da zacutim jer ce ovo otici tamo gde ne bi trebalo)
:: Ovo je najsmislenije sto si rekao...bolje je da cutis,nego da vrijedjas.
MACHINE Re: Ludilo Mashina... 07.06.2007. 00:09 #21108

Abner je OK lik, znam ga pre nego sto si ti dopuzao na ovaj forum, posto ne umes hodati, jer nisi Homo Sapiens, matamaticka dedukcija, implicira sta??? A, da, ti nisi cuo za to jer ni srednju nemas...no, to je tvoj minus. Manjak pameti je osobeni problem, ima vas par takvih samo, na srecu!

M i G

:: Decko naprzen si kao przenica..
:: I opet se shlihtash... A naveo si lika koji ima zenu i dete kuci a smara ljude preko emailova na vrlo morbidan nacin kao nekog na koga treba da se ugledam. Ja mislim da se ti OPET shlihtash
:: Verovatno navika iz skole...
:: I da, Oglasnik - covek je skroz u pravu. Znam lika koji je zavrsio srednju skolu, a ima mozga pa recimo radi u banci u Londonu i za dan uzme dnevnicu od 1000 funti... I ne zna sta je Grand..
:: :: Vid, opet, bu*ale! Ko je tebe sta pitao, leba ti? Nikada nista pametno nisi rekao. I ne znam samo kome ces ti da delis zauske, osim ako stvarno nisi inficiran njima, onda se leci. Ma u svakom slucaju Zmajko ti si za lu**ru. Pokrij se usima i stidi se, ako nemas nista pametno da kazes a ti se ugledaj na pamatnije i bolje npr. na MaliAbner i vuk125..
Zmajko Ludilo Mashina... 07.06.2007. 00:46 #21111

Mali, ne bih da vredjam tog `tvog` klegu ili sta ti je vec ali losh ti je primer bre... Mislim...

E Makino, a kako to da ti znas ko je ovde zavrsio srednju, ko je novajlija, ko je `OK`... ???
Eto ja pretpostavljam da si ti jedno ruzna, puna nej*bica, i nenormalno nalozena shtreberchina koja ne moze da zaboravi sve one chvrge iz osnovne i srednje.

I na osnovu chega je ta ista Makina (za vesh) umislila da je predodredjena da odrzava red ovde i da proziva ljude (bez bilo kojih dokaza... naravno) kako su `jadni`, `neiskolovani`, `neupuceni`, `novajlije`...

Dzaba tebi sve shkole ovog sveta kad si jednostavno neotesana sirovina... A umislio si da spadas u intelektualce...

Imas li ti necim da potvrdis sve to sto navodis ovde vec neko vreme, a???
Osecam da ti je portfolio forum PC Berze...
Ja imam 7 knjiga iza sebe i jos ponesto i DALEKO od toga da smem sebi da dozvolim da umishljam da sam pametniji od nekog ko mozda ima zavrsenu osnovnu skolu.

Besplatan cas iz pravopisa:
1. Zarez ne sluzi da se osoba koja cita tvoj tekst saplice o njega.
2. Ne bi trebalo da recenicu koja je obavestajna odjednom (posle saplitanja) pretvoris u upitnu.
3. Posle tri tacke... Ide veliko slovo.

@vladapsd
Nemoj da dozvolis da te `Krang` izbaci sa ovog foruma. Ako si pocetnik, a mislim da jesi, slobodno pitaj jer ima ovde bas dobrih likova i vec ce neko da ti odgovori. Ppre toga obavezno malo progooglaj i pregledaj forum posto je odgovor na tvoje pitanje verovatno samo 2-3 klika daleko.

:: Abner je OK lik, znam ga pre nego sto si ti dopuzao na ovaj forum, posto ne umes hodati, jer nisi Homo Sapiens, matamaticka dedukcija, implicira sta??? A, da, ti nisi cuo za to jer ni srednju nemas...no, to je tvoj minus. Manjak pameti je osobeni problem, ima vas par takvih samo, na srecu
:: :: Decko naprzen si kao przenica..
:: :: I opet se shlihtash... A naveo si lika koji ima zenu i dete kuci a smara ljude preko emailova na vrlo morbidan nacin kao nekog na koga treba da se ugledam. Ja mislim da se ti OPET shlihtash
:: :: Verovatno navika iz skole...
:: :: I da, Oglasnik - covek je skroz u pravu. Znam lika koji je zavrsio srednju skolu, a ima mozga pa recimo radi u banci u Londonu i za dan uzme dnevnicu od 1000 funti... I ne zna sta je Grand..
:: :: :: Vid, opet, bu*ale! Ko je tebe sta pitao, leba ti? Nikada nista pametno nisi rekao. I ne znam samo kome ces ti da delis zauske, osim ako stvarno nisi inficiran njima, onda se leci. Ma u svakom slucaju Zmajko ti si za lu**ru. Pokrij se usima i stidi se, ako nemas nista pametno da kazes a ti se ugledaj na pamatnije i bolje npr. na MaliAbner i vuk125..
:: :: :: M i G
Oglasnik Re: P.S. 07.06.2007. 00:46 #21112

:: P.S. dr Gordon Freeman je doktorirao na MIT-u ,pa mu opet pomazem skoro svaki dan...`Ajd u zdravlje

Ahahahahahahahahahahah

Odlican - 10!
VMARC Re: Zmajko, Machine... 07.06.2007. 00:50 #21113

broj poruka: 9420

:: ...fale samo jos i Dragomir i Vmarc ,pa da opet ja nagrabusim ni kriv ni duzan ...odoh ja odavde!`Ajd u zdravlje

ALO!
GDE CES BRE!
Oglasnik 07.06.2007. 01:11 #21115

Cccccc...
Malo osjetljivija tema i odmah varnice...Vec vidim naslove u `Kuriru` - `Annual pcberza members meeting` - uprkos brojnom policijskom obezbjedjenju,broj zrtava je i ove godine zapanjio civilizovani svijet.Konflikt je nastao kada se sukobljene frakcije nijesu mogle usaglasiti da li je proizvodnja podloga za mis u zemljama treceg svijeta - politicki korektna.
MACHINE Re: Ludilo Mashina... 07.06.2007. 01:13 #21116

Ti nisi bolid, ti si 2 bolida u jednom!!!! Pa ti i ne znas sta je zarez. Osim toga, koliko se secam, ti si prvi poceo, ja te nisam uzimao u usta, nije higijenski. A to ko je ruzan i nema devojke, nije diskutabilno, verovatno si mislio na sebe, zar ne??? Ja sebe tu ne mogu prepoznati cak i kada bih se trudio...a, sada dosta rasprave. Opet cu dobiti 10 postova, replicirajuci na gluposti. Iscooliraj me ubuduce, ne znam sta se lepis za mene kao zvaka za patike, okani me se i produzi kud si krenuo...

M i G

:: Mali, ne bih da vredjam tog `tvog` klegu ili sta ti je vec ali losh ti je primer bre... Mislim...
:: E Makino, a kako to da ti znas ko je ovde zavrsio srednju, ko je novajlija, ko je `OK`... ??
:: Eto ja pretpostavljam da si ti jedno ruzna, puna nej*bica, i nenormalno nalozena shtreberchina koja ne moze da zaboravi sve one chvrge iz osnovne i srednje
:: I na osnovu chega je ta ista Makina (za vesh) umislila da je predodredjena da odrzava red ovde i da proziva ljude (bez bilo kojih dokaza... naravno) kako su `jadni`, `neiskolovani`, `neupuceni`, `novajlije`..
:: Dzaba tebi sve shkole ovog sveta kad si jednostavno neotesana sirovina... A umislio si da spadas u intelektualce..
:: Imas li ti necim da potvrdis sve to sto navodis ovde vec neko vreme, a??
:: Osecam da ti je portfolio forum PC Berze..
:: Ja imam 7 knjiga iza sebe i jos ponesto i DALEKO od toga da smem sebi da dozvolim da umishljam da sam pametniji od nekog ko mozda ima zavrsenu osnovnu skolu.
:: Besplatan cas iz pravopisa
:: 1. Zarez ne sluzi da se osoba koja cita tvoj tekst saplice o njega
:: 2. Ne bi trebalo da recenicu koja je obavestajna odjednom (posle saplitanja) pretvoris u upitnu
:: 3. Posle tri tacke... Ide veliko slovo
:: @vladaps
:: Nemoj da dozvolis da te `Krang` izbaci sa ovog foruma. Ako si pocetnik, a mislim da jesi, slobodno pitaj jer ima ovde bas dobrih likova i vec ce neko da ti odgovori. Ppre toga obavezno malo progooglaj i pregledaj forum posto je odgovor na tvoje pitanje verovatno samo 2-3 klika daleko
:: :: Abner je OK lik, znam ga pre nego sto si ti dopuzao na ovaj forum, posto ne umes hodati, jer nisi Homo Sapiens, matamaticka dedukcija, implicira sta??? A, da, ti nisi cuo za to jer ni srednju nemas...no, to je tvoj minus. Manjak pameti je osobeni problem, ima vas par takvih samo, na srecu
:: :: :: Decko naprzen si kao przenica..
:: :: :: I opet se shlihtash... A naveo si lika koji ima zenu i dete kuci a smara ljude preko emailova na vrlo morbidan nacin kao nekog na koga treba da se ugledam. Ja mislim da se ti OPET shlihtash
:: :: :: Verovatno navika iz skole...
:: :: :: I da, Oglasnik - covek je skroz u pravu. Znam lika koji je zavrsio srednju skolu, a ima mozga pa recimo radi u banci u Londonu i za dan uzme dnevnicu od 1000 funti... I ne zna sta je Grand..
:: :: :: :: Vid, opet, bu*ale! Ko je tebe sta pitao, leba ti? Nikada nista pametno nisi rekao. I ne znam samo kome ces ti da delis zauske, osim ako stvarno nisi inficiran njima, onda se leci. Ma u svakom slucaju Zmajko ti si za lu**ru. Pokrij se usima i stidi se, ako nemas nista pametno da kazes a ti se ugledaj na pamatnije i bolje npr. na MaliAbner i vuk125..
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: :: M i G
Zmajko Najgluplja Mashina... 07.06.2007. 01:45 #21119

Eto odgovora na tvoj zahtev... Toliko o izlasku na crtu.
Jbga, ne mogu da ne komentarisem kad vidim tako napaljenog seljaka kome bih mogao p*chkicu da polupam na bilo koji nacin. Verbalno, znanjem, fizicki... A lozis se sa znanjem koje mozes da unovcis taman toliko da smoris mamicu i taticu... `Opet pare za autobus?`

`blage veze vi nemate ni o cemu! Kacis se sa jednim od najboljih, pa posle kada te neko intelektualno urnise, posle kuku i lele`
`slepcima, ubogima`
`ovo ti dodje kao borba titana i mrava...demonstracija ciste nadmoci!!!`

Ima ovakvih tvojih komentara kol`ko `oces... A i ponavljas se vec ko zna koji put

`P.S. sada sam priumetio, nabih 50 postova na glupim prepucavanjima i dokazivanju nedokazanim`

Toliko si bre umislio da si neki bitan faktor da je naprosto neverovatno.
Chikam te da `iscoolirash` sa komentarom...
geloso Re: 07.06.2007. 02:10 #21121

broj poruka: 584
:: Cccccc..
:: Malo osjetljivija tema i odmah varnice...Vec vidim naslove u `Kuriru` - `Annual pcberza members meeting` - uprkos brojnom policijskom obezbjedjenju,broj zrtava je i ove godine zapanjio civilizovani svijet.Konflikt je nastao kada se sukobljene frakcije nijesu mogle usaglasiti da li je proizvodnja podloga za mis u zemljama treceg svijeta - politicki korektna

:))))

Na PCBerzi je svaka noc noc punog mjeseca...
vladapsd eeeeeee de ovo odeeeeee 07.06.2007. 07:45 #21127

Ljudi...el radite vi nesto u zivotu osim virtuelnog svadjanja i iskaljivanja besa preko foruma...

Predlazem svima da kupe po jedan bokserski dzak,na njemu napisu ime najomrazenijih likova sa foruma i...udri do zore...(varijanta sa crtanjem po zidu bi verovatno bila veoma bolna i krhke rucice bi se brzo polomile i bile u nemogucnosti da kuckaju po tastaturi)

Inace, da se vratim na temu...
Skola je Visa zeleznicka u BG-u, informaticki smer i da, imaju naviku da daju `razne` teme za seminarske i da stancuju inzenjere informatike za koje, kad pocnu da rade, dolazi do problema, jer im se stalno nesto `javlja` na ekranu, stampac nece da im stampa i goomila gluposti (licno radim sa nekolocinom,koji su stalno za vratom meni i mojim kolegama)...
Ja sam zamoljen da nadjem nesto o pomenutom virusu `al da bude po mogucstvu na srpskom`...licno mi ne pada na pamet da prevodim tekstove koje sam na kraju ipak dao na engleskom pa nek se snalazi...

mrlja Vecne mudrosti 07.06.2007. 09:48 #21131

broj poruka: 299

Nikad se ne svadjaj sa boodalom, ljudi nece primetiti razliku.

Sto vishe g*vno dirash, ono vishe smrdi.

Ne svadjaj se sa boodalom, on te prvo spusti na svoj nivo, a onda te pobedi iskustvom.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs