Pandu sam koristio pre nekoliko godina i to mi je bila jedina verzija koju sam uspeo da nadjem na netu da je krekovana i tada mi se pokazala kao najbolja sto se tice virusa i opterecenja racunara.Nazalost kasnije nisam uspeo da nadjem niti jednu vreziju sa ispravnim crackom .Po meni vrh anti vir,mada nemam pojma kakvi su sad,
nije se nesto pokazao u odnosu na Microsoft Essentials, Aviru itd.. A preporucujem ti ipak NOD32.
@Drasko, Panda AV je i dalje sam vrh ali nece da moze da se zaleci, isto kao i Kaspersky:)
:: Da li je neko probao ovo resenje i kakvo je vase misljenje o ovom antivirusu? Da li nudi solidnu zastitu i ne davi mnogo.. :: :: http://download.cloudantivirus.com/
:: Mara fix (1.5) preko registry-a resetuje trial na 30 dana prilikom svakog reboot-a, i radi kao sat :: :: If wants and needs divide m :: Then I might as well be gone.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.