Koristio sam Avast 4.8 pro do prekjuče. 01.05, stao kaže istekla licenca, neće update. Ima li neko neku valjani link za avast 4.8 sa ključevima da pošalje. Mašina nije neka snaga: ploča as rock p4i 65g, procesor intel 1,8mhz, memorija 1 gb ddr1. Hvala. Moj avast je bio na srpskom
avast jeste pro, ali je to nešto krekovano (nije registrovan) dobio sam ga na cd, tako da nemogu da tražim ništa. Hvala u svakom slučaju. (to je nešto iz 2008 godine (v 4.8 1335)
Ama, uzmi to i ne sekiraj se! Rec je o `free` verziji (ali potpuno funkcionalnoj)
05.05.2012. 19:00
status: user broj poruka: 10997
za koju se registracija obnavlja svakih 12 meseci (dobijas je na email ili se automatski obnovi kada si `online` i ides na update program). U tom smislu reci, nema ogranicenja. Radi pod XP-om, Vi$tom i sedmicom, 32 ili 64bit-a... Kasnije mi se javi da ti objasnim nesto u vezi podesavanja (ali nije moralno)...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.