Admine, da riješimo problem već jednom, majka mu stara !
STRANA 1 OD 1
operator
Admine, da riješimo problem već jednom, majka mu stara !
24.02.2012. 10:13
T44307
status: user broj poruka: 4262
Dosta mi korisnika mi je prijavilo da im PC berza i Krstarica jako sporo ucitavaju ili se uopste ne ucitaju. Razlozi su sledeci:
download na korisnikov racunar prilikom posete 2 navedena sajta zavisno od OS je od 4 MB do 62 MB: -fpdownload.adobe.com(pozadinsko ucitavanje od 3 kb/s, pa blokira protok, pa ponovo 3kb/s, pa ponovo i sve dok ne ucita go.no neopevano, sve sto je zamislilo)
Molim te Zeljko, resi to, a ako ne možeš, javi pa ću odvojiti 2 dana posle 5 marta da ti to sredim. Desi se da im se po.ebu sva podesavanja koja imaju u Adobe-ovim paketima(shebu im vizuelne efekte u programima Adobe paketa, pa moram da sedim i hebem se sa njihovim podesavanjima), a ja niti sam dovoljno strucan niti imam zelju da toliko upoznam sve Adobe programe.
Izvinjavam se što moram ovako da se obratim, ali mi je već pun qurac podešavanja. Gotivim PC Berzu od njenog nastanka, međutim, ovo mi je postalo već toliko iritirajuće da..... Javi mi se na PM.
Ovo što se trenutno dešava nema veze sa PC Berzom. Ja trenutno polovinu sajtova koje inače redovno korisim ne mogu da učitam. Danima u nazad imam dosta problema. Da li to ima veze sa konekcijama između Telekoma i pojedinih provajdera ili destinacija, zaista ne znam. Proverićemo još jednom, ali sam 99% siguran da ovo sada nema veze sa PC Berzom.
:: Ne jako sporo :: nego je skroz zabadala, tj. nije radila :: a nije do mog neta ostali sajtovi rade sasvim normalno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
pre jedno 15ak min. nije htela uopste da se otvori.. pa se posle 5min. ucitavanja otvori.. pa opet nece.. sad radi ok Orion
:: Ne jako sporo :: nego je skroz zabadala, tj. nije radila :: a nije do mog neta ostali sajtovi rade sasvim normalno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
i kod mene isto od 10 15 do 10 30 inace telekom adsl/Sid
:: Dakle orion telekom beotel itd, :: :: nije do provajdera, :: :: radi pa se uspori :: pa ne radi uopste :: pa malo krene :: pa opet stane :: pa skroz proradi.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
... da radi 100% u full-u. Naravno, kada se održava server ili baza podataka, mogući su kratkotrajni zastoji u funkcionisanju u zavisnosti šta se radi na serveru.
http://tiny.cc/b0292 U poslednje vreme mi Chrome puca kao nenormalan, fleš plejer umire svakodnevno, a mozila usporava čim otvorim bilo koji malo `teži` sajt, jedino online igre i ostala sranja(za zaglupljivanje populacije) normalno rade. :) Ovo mi se dešava i kući i na poslu.Osim online igranja, naravno.Toga nema na poslu. :D
Možda je u pitanju najavljena cenzura interneta pa su usporili net jer ljudi koji rade za CIA-u ne mogu da isprate i iskontrolišu toliki broj korisnika u svetu. :) Za sve su krivi: http://tiny.cc/56ltm i http://tiny.cc/7xevl
Desilo mi se danas od 10 do 11 da nisam mogao da otvorim ni jedan fajl hosting servis. Sve je radilo normalno osim njih.
Pcberza mi inace skoro uvek radi normalno i ucitava se manje vise trenutno, jedino je ponekad potrebno 6-7 sekundi dok browser pocne da ucitava stranicu, ali posle toga ide punom brzinom.
Re: Admine, da riješimo problem već jednom, majka mu stara !
24.02.2012. 18:48
status: user broj poruka: 4420
U prvai si PC Berza uvek pravi sranja, Adobe se u 30% reload situacija crash-uje. Ali nije samo to nego pravi problem i sa browserom pa se Mozilla skroz ukoci.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Dosta mi korisnika mi je prijavilo da im PC berza i Krstarica jako sporo ucitavaju ili se uopste ne ucitaju :: Razlozi su sledeci :: :: download na korisnikov racunar prilikom posete 2 navedena sajta zavisno od OS je od 4 MB do 62 MB :: -fpdownload.adobe.com(pozadinsko ucitavanje od 3 kb/s, pa blokira protok, pa ponovo 3kb/s, pa ponovo i sve dok ne ucita go.no neopevano, sve sto je zamislilo :: :: Molim te Zeljko, resi to, a ako ne možeš, javi pa ću odvojiti 2 dana posle 5 marta da ti to sredim. :: Desi se da im se po.ebu sva podesavanja koja imaju u Adobe-ovim paketima(shebu im vizuelne efekte u programima Adobe paketa, pa moram da sedim i hebem se sa njihovim podesavanjima), a ja niti sam dovoljno strucan niti imam zelju da toliko upoznam sve Adobe programe :: :: Izvinjavam se što moram ovako da se obratim, ali mi je već pun qurac podešavanja :: Gotivim PC Berzu od njenog nastanka, međutim, ovo mi je postalo već toliko iritirajuće da.... :: Javi mi se na PM :: :: operator
Samo da javim, nema vise pozadinskih ucitavanja prema PC Berzi. Prijavio sam Adobe-u doticni problem. Randu i Sepuru admini su mi juce oko 23h javili email-om da nece biti vise pozadinskog ucitavanja. Greskom je stavljena PC Berza :( Problem je rijesen u petak u 12h i tvrde da su mi poslali email odmah, a ja sam ga dobio tek juce. Lazu kao i obicno, a ne mogu provjeriti kada su ga poslali. Gdje god sam gledao time sending je 00:00 na svim serverima, tako da... Bitno da vise nema usporenja i ucitavanja. Kako god bilo, Zeljko i Miso, hvala sto nam odzavate PC Berzu .)
Miso, koliko je max. karaktera dozvoljeno u potpisu? Ne mogu malo prosireniju recenicu da upisem, i zbog cega je ovako siroko kao da sam postavio neki google link? ________________________________________________________________________________________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.