neka virusicina predpostavljam ugasila je sve zivo na kompu.. ne radi PS2 ulazi za mis i tast.. ne radi mreza, ne vidi dvd-rw i to sve ima od ulazinih uredjaja zuto u device menageru. Ne znam koji je kod druga samo sam bacio pogled i dosao kuci da nadjem resenje.. ubio je bio i pozadinu samo belo to sam nasao u msconfigu sta je ubio ga i obrisao... ima li neku ideju... USB mis radi i USB tastatura RADI. Komp je kancelariski bukvalno samo txt na njemu i nista vise malo surfa i to je to ploca je full integracija. XP je u pitanju....
Butuj linux sa usb-a pa vidi da li sve to radi pod linuxom. Ako radi, onda skini kaspersky i iskeniraj sve. Ali pre tog skena , skini advanced system care i pusti ga da proveri registar prvo. vrv xp pobrljavio.
Ko zna sta je i kako se cisti i da li ce na kraju da uspe da se sve ocisti, ako nema nista pametno od podataka da izgubi ja predlazem novi windows i cao.
Vise vremena i truda i zivaca ce se potrositi ako je ozbiljniji virus u pitanju,(tako mi deluje) a na kraju ce verovatno da ide reinstal windowsa...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Narezi i pokreni Mini XP sa njega, onda sa CDa pokreni jedan od anti virusa pa probaj tako da cistis. Ako je virus imas sanse da popravis, a da ne disas nista od tih kancelarijskih stvari i ostalo.
Mini XP radi sa CDa na Ram tako ne dira nista, a CD ce ti raditi jer dolazi iz biosa a ne iz instaliranog XPa.
Mislim isto sto i Dexter013. Ako je uspeo da napravi takvu stetu cak i kad ga uklonis ostace ti osakacen sistem. Na neki USB prebaci sve podatke (ili na drugi HDD ali je ovako lakse ako ih nema puno), reinstall Win. Instaliraj antivirus program i onda tek vracaj podatke.
upao preko hamachija... to sam utvrdio jer se desilo 2 puta za redom kad sam ga instalirao, a u medjuvremenu formatirao hdd, i instalirao windows... znachi sve od nule 2 puta i 2 puta za redom isti virus -.-
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.