imas marabox, tnod pa skini sam.. ja jos uvek ne mogu da verujem da ljudi ne znaju preko google da nadju serial, to je toliko jednostavno, ne postoji nesto jednostavnije
:: Jel ima neko pouzdan lekic ili trial reset za NOD32 v5 ::
izgooglao sam ja to sinoc,nije to nikakav problem,nego sto ih ima brdo svega isvacega,pa da ne bi nesto sj...,pa ajde da pitam ko je vec to radio,da nadjem neki proveren fix,uostalom,zar nije jedna od svrha foruma da se pomazu jedni drugima????za taj marafix sam video,al insane forum odakle se skida,nesto nije radio kako treba...
:: imas marabox, tnod pa skini sam.. ja jos uvek ne mogu da verujem da ljudi ne znaju preko google da nadju serial, to je toliko jednostavno, ne postoji nesto jednostavnij :: :: :: :: Jel ima neko pouzdan lekic ili trial reset za NOD32 v5 :: ::
:: izgooglao sam ja to sinoc,nije to nikakav problem,nego sto ih ima brdo svega isvacega,pa da ne bi nesto sj...,pa ajde da pitam ko je vec to radio,da nadjem neki proveren fix,uostalom,zar nije jedna od svrha foruma da se pomazu jedni drugima????za taj marafix sam video,al insane forum odakle se skida,nesto nije radio kako treba.. :: ::
:: Može :: :: Radi kolko ja znam sa svim verzijama noda, 3, 4 i 5, 32 i 64bit :: :: :: :: :: molim te posalji i meni na mail :: :: :: :: da li boxmara fix 1.5 radi na ESET Smart Security 5 :: :: :: :: Hvala :: :: :: :: Po :: :: :: ::
:: :: Tristram, molim te posalji mi opet na mail, bilo je dobro ono sto si mi poslao nego ne mogu da nadjem gde sam stavio a treba mi, :: :: hvala :: :: pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.