e ljudi, dajte neki predlog sa čim da češljam hdd ne bi li našao ovog skota. češljao sam sa MS security essentials i sa MBAM-om, ali ništa nisu našli.. doduše puštao sam ih na quick, pa možda zato. mislim, da ne ispadnem nrd, ali i na fejsu provaljujem da postujem ko blesav neke gluposti, zapravo samo jednu glupost, i to redovno po zidovima, a i sad mi projavili da `možda` imam malware na kompu... čime da ga se rešim, svastiku mu??
yeap.. juče... al dotle sam spamovao sve žive.. i danas kad htedoh da uđem, PRC! your computer may be infected.. ma nije nego..
au da, ja zaboravio... pa ja u safe mode ne uspevam da uđem nikako! udaram F8 ko blesav ali neće... jedino kad se bude zaboo komp neki dan, pa ako ne zaboravim da odradim šta treba...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.