mi kompjutor d instaliram antivirus.Makao sam nekog gmaza s pomocu combo fixa.Branio mi je ulaz na start meni,tako da je racunar bio neupotrebljiv...Kad restartujem,nakon sto sam skenirao combofixom start meni se otvara,ali trt ,ne da mi komp instalaciju antivirusa.Kad opet restartujem makinu sve se vraca na staro,opet mi je start meni zaledjen pa sve idem ispocetka.Sta ciniti koju posugu porat?
Eset online scanner, to je bez ` instalacije `, posle toga probaj i Malwarebytes, a na kraju ako i to ne uspe avira boot cd.. Ovo su moji preferirani programi :)
Ovo prvo dvoje sam oma probao,ali nije postiglo nista...Eset se nije dao instalirati (onaj online plugin je stoped) malwarebytes nasao nekakvu sitninu..Iz safe moda ne moze,firus ne da...Probacu i tajAviracd..Tako da...Drugo stagod?
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.