Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Kaspersky Anti Hacker vs. WebStar(SBB)
STRANA 1 OD 1
sirGiles Kaspersky Anti Hacker vs. WebStar(SBB) 21.04.2007. 00:32 T4065

status: user
broj poruka: 89

Da li se moze podesiti Kaspersky Anti Haker, tako da ne blokira cable-net vezu preko WebStar modema (povezan preko USB-a)?
Inace dovoljno je samo instalirati KAH i komunikacija sa serverom je u potpunosti blokirana. Ne pomaze ni iskljucivanje, vec samo deinstalacija.
Kod dial-up veze KAH nije `dirao` port na kome je modem, vec je pri uspostavljanju veze, omogucavao uspostavljanje pravila za svaki program koji `zeli` na net.
Sa WebStar-om ne zeli nikakvu `raspravu`.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Batali 21.04.2007. 12:19 #16666

broj poruka: 5704
Skini sve sto imas od firewall, antispayware...instaliraj nov NOD32 v2.7 i podesi sve do max za svaki modul...i zaboravi na ne(t)prijatnosti...trust me on that

M i G

sirGiles Re: Batali 21.04.2007. 23:18 #16742

:: Skini sve sto imas od firewall, antispayware...instaliraj nov NOD32 v2.7 i podesi sve do max za svaki modul...i zaboravi na ne(t)prijatnosti...trust me on tha
::
:: M i G
Instalirao Nod,instalirao fix, update-ovao virus database, ali za full version trazi username i password. Sve koje sam probao ne prihvata. Imas li ideju kako da se resi ovaj problem?
sirGiles Re: kaspersky antihaker se moze podesiti 21.04.2007. 23:23 #16743

:: ne znam u cemu ti je problem sa antihakerom, ali ne postoji u opisu problema (barem ne da ja to znam) problem sa specifichnim uredjajima kao sto je webstar modem ili bilo koji drugi..
:: pretpostavljam da si disable-ovao celu mrezu preko mrezne karte (preko koje ide modem) ili tako nesto... ili nesto slichno..

Prilikom same istalacije KAH ne daje nikakve opcije za podesavanje. Nakon sto se instalira, linija preko USB porta i WebStar modema je vec blokirana, dok je izlaz preko dial-up modema otvoren.
sirGiles Re: KAH pa-pa 21.04.2007. 23:36 #16744

:: moj predlog je Outpost F

Probacemo.
MACHINE Re: ne pritiskaj tamo full 22.04.2007. 01:15 #16753

broj poruka: 5704
Heheheh, im abolja varijanta!!! Al, ne zna svako za taj jadac...

M i G

:: nekoliko miliona dana trial-a ti je dovoljno a i serveri su eval - bez user i pass
:: to ti radi taj fix (ne ispod v2.2!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs