pozz svima na forumu...imam jedan malo iritirajuc problem sa novom lisicom 8.0(sa predhodnom 7.01 i ranijim se to nije desavalo).naime kada mi se otvori pocetna strana(google) ili bilo koja trenutno otvorena kada hocu da preko bookmark-a otvorim jedno 6-7 tab-ova on mi ostavi taj prvi tab(npr google koji je vec bio otvoren) plus te koje sam otvorio umesto samo te koje sam otvorio(bez googla kako je bilo na ranijim verzijama) te sad ne znam i ne mogu da nadjem u opcijama kako bi to resio pa se nadam da je vec neko resio takav problem.hvala i izvinjavam se na poduzem postu
AMD Zacate E350 1.6Ghz dual core MSI E350IS-E45 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL9 ATI HD6310 LC Power 1400MI 200W Samsung 320GB F4,2x2TB WD Green Microlab B-73 2.0
xexe...ma kazem do sada nije bilo tih problema u firefox-u al odjednom u ovoj 8.0 se to desava ne znam zasto i gde to da iskljucim pa bi zamolio nekog ko zna da podeli znanje :) ...
AMD Zacate E350 1.6Ghz dual core MSI E350IS-E45 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B CL9 ATI HD6310 LC Power 1400MI 200W Samsung 320GB F4,2x2TB WD Green Microlab B-73 2.0
:: ... rešenje je u Operi :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
NE znam sta da ti kazem. Ali op prije 2 dana od kako testiram FF8.0.1 verziju, nisam imao ni najmanjeg prigovora sto se tice ucitavanja stranica( sada mogu normalno da vidim sajtove za naplatu iz Kine, Japana, Juzne koreje i Sijama), a to do sada nije bio slucaj, jer sam dobijao hijeroglife. Vidim da su u osmici poceli da uvode zastitu koju obecavaju od verzije 6.0 beta, pa i sigurnost nije toliko losa, da ne zvocam, posto su tek na pocektu, ali lijepo napreduju. Sada mogu izaci na par sajtova da da mi preko FF ne pokupe brojeve kreditnih kartica, sto do sada nije bio slucaj, pa sam do sada koristio debitne. Sve u svemu, jako sam zadovoljan. Mozda je jedno10% sporiji, nego sa verzijom 6, ali sada pravilno prikazuje opcije za kliknuti na sajtu i ne desava se da se resetuje prilikom naplate racuna, a to je bio slucaj u starijim verzijama, a taj problem sam im naveo jedno stotinu puta, pa konacno uvazise prigovor. Iskreno zadovoljan sam sa onim sto su uradili, pa cu poceti da koristim i FF. Google Chrome je otpadak, koji ne sluzi ni za sta drugo, osim za kradju podataka(bankovnih, licnih i kreditnih). Ne vjerujem da se sve greske u sigurnosti GC-a mogu zakrpiti, jer je propusta, jednostavno previse. U ovom trenutku, FF mi je bolji od Opere( nije jos za premium bankovne sajtove, ali za naplatu sa kreditnih kartica, ne mogu da iskoriste rupu, posto je nakon 4 godine zatvorena), sa kojom sam od verzije 0.947b. Vatrena, samo naprijed. Sada i korisnici Opere imaju alternativu( ubacio sam 28 dodataka, kako bih od lisice dobio sve sto sam imao u Operi i radi besprekorno). operator
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.