Hm, pa mislim da istu bazu definicija koriste 2.7 i 5.0, fora je u tome sto 2.7 nema anti spyware u paketu, pa ste mozda nesto iz tog asortimana zapatili:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
to je bilo davno bas, bem li ga, nije ni bitno, nego koga zmija capi i gustera se plasi :D jedan ortak je bio bez AV godinu dana i nista nije zakacio, dok neke ni nasa ne bi zastitila :D ako je tako kako kazes onda evo i moj glas za NOD (jer ne ide kod mene:)
:: Hm, pa mislim da istu bazu definicija koriste 2.7 i 5.0, fora je u tome sto 2.7 nema anti spyware u paketu, pa ste mozda nesto iz tog asortimana zapatili: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: nista licno ali onda bolje bez antivirusa : :: :: :: :: stavio meni, drugarici i ortaku i od tada rekoh nikad vise, a vala i oni , bad luck :: :: :: :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: :: :: :: :: Or NOD32 2.7, smesno koliko rama zauzima :: :: :: :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
Kakva rupa Kaspersky? Radi bolje nego ESET Smart security. Nema sanse da nesto prodje, mozes da ides gde hoces i da radis sta hoces. Za te krekovane verzije vec neznam, uglavnom original licencirani Kaspersky je ubica.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Avast definitivno. Nije pobednik medju onima koji zauzimaju najmanje RAM memorije, ali nije rupa k`o Kaspersky na primer :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Potpisujem! Neću reći da vuče malo memorije (laptop sa 2 GB RAM-a), ali nije nikakva rupa. Već nekoliko godina nisam uspeo da zarazim računar, dok sam tuđe diskove čistio bez problema.
Pozdrav!
Vlada
:: Kakva rupa Kaspersky :: Radi bolje nego ESET Smart security :: Nema sanse da nesto prodje, mozes da ides gde hoces i da radis sta hoces :: Za te krekovane verzije vec neznam, uglavnom original licencirani Kaspersky je ubica :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Avast definitivno. Nije pobednik medju onima koji zauzimaju najmanje RAM memorije, ali nije rupa k`o Kaspersky na primer :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Kaspersky vuce ram identicno kao i ESET Smart security. Ni manje ni vise.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Potpisujem! Neću reći da vuče malo memorije (laptop sa 2 GB RAM-a), ali nije nikakva rupa. Već nekoliko godina nisam uspeo da zarazim računar, dok sam tuđe diskove čistio bez problema :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Kakva rupa Kaspersky :: :: Radi bolje nego ESET Smart security :: :: Nema sanse da nesto prodje, mozes da ides gde hoces i da radis sta hoces :: :: Za te krekovane verzije vec neznam, uglavnom original licencirani Kaspersky je ubica :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 2x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Avast definitivno. Nije pobednik medju onima koji zauzimaju najmanje RAM memorije, ali nije rupa k`o Kaspersky na primer :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Vec duze vreme je koristim, i stvarno sam zadovoljan, ne pamtim kada mi je sistem bio zarazen. A opet, sve zavisi i od toga koliko si oprezan na netu :)
Mada nesto se dvoumim da li da se vratim na NOD32 ovih dana :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.