Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
pc booster
STRANA 1 OD 1
jeremijabg pc booster 16.04.2007. 01:49 T3994

status: user
broj poruka: 128

naleteo sam na netu na pc booster koji me je isprepadao da mi je makina usporena do besvesti..naravno skinem ja to cudo ali ne lezi vraze..posto mi je iskopao 345 gresaka otkrio mi je tajnu da ce one tu i ostati osim ako ja ne kupim isti.valja li to cudo,ima li negde besplatno.-) i ako moze neki savet kako se inace problemi sa sporim pcjem resavaju(naravno,ne mislim na los hardver).nadam se i da sam na pravom mestu na forumu postavio pitanje??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ????? 16.04.2007. 02:20 #16028

broj poruka: 12794
Izgleda da si jedan od pocetnih korisnika PC-a. Takvi programi se ne bi prodavali da ne postoje problemi da ih resavaju, tako da je normalno da ce da prijavi toliko gresaka jer su izmisljene!!! :D Nemoj da te plase takve stvari. Usput ostavi sajt da vidimo i mi ostali. Bas me zanima koliko je spor moj 8800GTX, Intel Core2Duo i 3GB DDR2...:) Ubuduce nemoj da klikces na linkove tipa : Vi ste 100.000-ti posetioc ovog sajta, kliknite ovde za nagradu od 100.000 dolara, ili bilo sta da se dobija besplatno, kao putovanja i slicno!!! Nista na netu nije besplatno!
ludi ... 16.04.2007. 03:37 #16033

broj poruka: 568
nigde nista nije besplatno
kad malo bolje svatis materiju racunara svatices sta je zbilja a sta sarena laza za neuke i one koji ponosno podvikuju kako njih racunari kao racunari ne interesuju nista vise od onoga kolko osnovno moraju da znaju za rad u nekom strucnom programu ili za mail net filmove muziku, a onda kad im se nesto sjebe kukaju i zapomazu HOHOHOHOHO `ovca sluzi da se sisa` a ti nemoj biti jedna od njih

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman pazi ovo 16.04.2007. 15:21 #16074

broj poruka: 1111
sto se tice gresaka ili error-a koje prijavljuju takvi programi
ja recimo brisem precice nstaliranih programa iiz start>all programs, a nepostojanje tih precica mi je jedan od tih programa prijavio kao greske
od tad ne koristim ta go...
toliko

Pisko Dačo care, ne daj pare.... 16.04.2007. 20:30 #16101

broj poruka: 6645
Postoje besplatni programi koji rade isti ili bolji posao.
Sve te `greške` su.... uglavnom normalna stvar. Ipak, ponekad stvarno takvi programi odrade posao, kod zapuštenih računara, zapuštenih rutina instalacije - deinstalacije i, nepravilne deinstalacije (ja obriso` nešto tamo i onda je....).
Eto, probaj RegCleaner (od momka po imenu Jouni Vuorio, Finac) i recimo, Microsoft bootvis tool, sve besplatno i odradiće ti posao, i više od toga. Eto, ako si bolesnik, uzmi još i Crap Cleaner (cc) da uništi temp fajlove i slično, i to je to.
Ne veruj programima kao što su Moronton doktor i slični, koji na pravo-zdravom računaru stalno pronalaze i `uklanjaju` veličanstvene greške i kritične katastrofe sa malicioznim tumorima i rakovima - jastozima, a računaljka u stvari radi sve gore i gore dok ne skikne....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs