Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo...
STRANA 1 OD 1
s1ckm0d3
Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo...
03.10.2011. 22:00
T38760
status: user broj poruka: 92
Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo sto moze totalno da ukloni greske, viruse itd iz kompjutera ...? Hvala unapred! CCleaner imam da znate :P
Apsolutna zastita ne postoji, mada dobre rezultate mozes postici kombinovanjem vise programa.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
i zove se Windows OS samo treba da ga instaliras na skroz cistu particiju i to cisti viruse do dzadza oprosti, nesto me spopale trecerazredne fore veceras
I da postoji, duze bi trajalo nego da reinst windows.
A ovu lenjost da nazoves temu sa tri tacke ne mogu da razumem.
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo sto moze totalno da ukloni greske, viruse itd iz kompjutera ...? Hvala unapred! CCleaner imam da znate :P ::
Re: Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo...
04.10.2011. 08:35
status: user broj poruka: 9459
Nije bas jednostavno napraviti program koji ce dovesti u red vec sje**n win. Jedino sto mozes je da pokrenes check disk for error na svim particijama, instalises neki od naprednijih uninstalera, recimo your uninstall, uninstalises nepotrebne programe, proceprkas i disablujes nagomilane nepotrebne aplikacije koje se dizu sa sistemom, instalirati AV ,malware, spybootSD i preskenirati komplet racunar...Traje 2* duze nego li da instalises fresh OS, ali nekad je to poslednja varijanta...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo sto moze totalno da ukloni greske, viruse itd iz kompjutera ...? Hvala unapred! CCleaner imam da znate :P ::
Kao sto svi kazu kompletne i 100% zastite nema, tek nakon sto izadje virus treba dosta vremena ako je komplikovan da izadje anti vurus za njega tj update.
Ja sam inace koristio sve zive: kas, avg, avira, nod itd.
Sve mu dodje na isto, svakome se nesto provuce, svaki razlicito detektuje i sprecava neke gamadi. Trenutno nemam nista jer ne idem nigde gde vec nisam bio 100x , sve sto instaliram je provereno kao i igre i lekovi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Re: Da li postoji neki program, antivirus ili nesto drugo...
04.10.2011. 10:57
status: user broj poruka: 18994
mora reinstall celog sistema(sa formatiranjem) ako hoces da uklonis kako treba
POstoji samo jedan nacin za tvoju boljku. Kad instaliras sistem, backup odmah sistema i uvijek vratis na isto stalje. Inace, ova metoda ne vazi, kao je gorio, wwdsf ili virus iz slicne palete. Onda je potrebno preformatiranje HDD-a, i upisivanje originalnog boot - a za HDD.
Preporuka za Win7: NOD 5, Malwarebytes Antimalwware, Spyware Blaster, Regrun Reanimator i uzivaj na 99% sajtova. Treba ih samo podesiti zavisno od toga sta koristis( graficke prog ili za obradu fotki ili samo igrice ili sve po malo). Ja koristim predefinisane profile, koje sam instalirao u Win7. To mi je najlakse. operator
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.