Eset smart security poceo da `davi` u poslednje vreme. Imam ver 4.0.474 i kad god ukljucim komp on se apdejtuje neko vreme a potom vrsi skeniranje i sve to traje 12-15 minuta, i gotovo ukopa racunar. Da li je ovo normalno, ili sam ja negde omanuo?
Kakva li je Avira security suite u odnosu na eset. Ima li ko iskustvo sa njom?
Moja konfig: Ploca asrock p4i (socket 478) procesor intel 1,8 Ghz, mem 2 GB
Nije da skrecem sas teme, ali moje zapazanje je sledece:
Vec dve godine se ne hebem sa raznoraznim nazovi anti virus software-ima vec imam stavljenu Aviru personal, dakle dve godine nemam nikakve probleme sa virusima ili malverima, i nema nikakav user name/pass samo automatic update i mirna Backa.
J i pitam za aviru i njeno ponasanje. Da li skenira posle apdejta, da li jede resurse tj da li davi komp ili sve radi uobicajeno. Moj komp nije mnogo jak
Avira sasvim pristojno radi i na slabijim masinama, posle update-a mozes da namestis da skenira a mozes i da ostavis na automatici sve, lepo stiti i dosta toga nalazi i blokira.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.