PC Berza Forum : Ver. 2.35
blabla21 Da li moze ova kombinacija ? 13.08.2011. 23:05 T37791 status: user broj poruka: 35 Da li mogu da imam Microsoft Security Essentials i Malwarebytes Anti-Malware u isto vreme ? Hvala :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Za trenutnu verziju MalwareBytes 13.08.2011. 23:35 #352014 status: user broj poruka: 4228 daje i mesec dana probnog period što toplo preporučujem. Makar dok traje. Meni se svideo, pa sam ga i kupio. Pozdrav! Vlada :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blabla21 Re: Za trenutnu verziju MalwareBytes 13.08.2011. 23:40 #352019 status: user broj poruka: 35 Hvala obojici, nego nesto mi palo na stvar kod tebe vladarko. Jel ti stalno pises ` Pozdrav! Vlada` ili ti je to signature ?:: daje i mesec dana probnog period što toplo preporučujem. Makar dok traje. Meni se svideo, pa sam ga i kupio :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Re: Aj duvajte 14.08.2011. 01:29 #352046 status: user broj poruka: 4228 Ne, ne tako dečko, ni aeroplani se tako ne prave: potpis stavljaš u novi red i obično je lično ime pisano velikim slovom. Pozdrav! Vlada:: :: Odo ja :: Aj duvajte retardi :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60354 . Broj poslatih odgovora: 646987 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema