Govno od Windowsa sere kurac! Pokusavamd a blokiram odredjeni program firewall-om i kad pokusam da ga blokiram kao pojedinacan program ne dozvoljava mi izbaci mi sledece http://www.dodaj.rs/?2D/10I/32pdnyj8/untitled.png Dok kad stavim all programs onda mu nista nije problem nataknem ga! Izvinte na psovkama ovaj mnogo jede govna ocu polupam nesto!
ubaci neki normalan anti-virus, ja evo imam bit defender, i bas mi suprotno, on pa blokira sve sto dodje do portova :D pa mora da ubacujem u listu sta da ne blokira :) a i glup je pa se baguje, ubacio sam da ne gleda u folder D:\igre a on opet kad pokrenem nesto odatle on ga brise-blokira(to su obicno traineri i lekovi:)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.