a pa to je problem, te keyeve uzme ko zna koliko ljudi i samo je pitanje trenutka kada ce provaliti, ako hoces mogu da ti posaljem jedan usn i pass, radice sigurno nekih 20-ak dana
:: :: kako imati neogranicenu licencu za Ese :: 1. odite na 10minutemail.co :: 2.odite na :: Kod: Obeleži sv :: http://www.eset.eu/download/ess-trial-for :: :: 3. refresujte 10 minute mail adres :: 4 za 3-5 min stici ce vam licenc :: :: Jednom mesečno obnavljaš licencu. Postupak traje 1/2 minute i to je sve. Meni ovo funkcioniše već 2 godine bez problema :: ::
nema potrebe za tim raznoraznim fix-evima, jednostavno restartujes komp jer ponekad hoce da se zaglupira i ubacis najnormalnije username i pass, ako ni tad nece, skines novu verziju i reinstaliras (sa pociscenim registry-em)
:: instalirao sam Eset sve aktivirao ga i sada svaki put mi update bude failed..zbog cega? :: pise mi virus signature database update failed...
Blago tebi kad ti je resenje da skidas non stop verzije i da reinstaliras. Po meni je to katastrofalno resenje, pre bi ostao bez antivirusa nego da se tripujem na taj nacin.
@Mikishon89 Imas kljuceve svuda po netu, samo malo potrazi i sve je tu .) Ja ubacujem rucno Key i password.
:: nema potrebe za tim raznoraznim fix-evima, jednostavno restartujes komp jer ponekad hoce da se zaglupira i ubacis najnormalnije username i pass, ako ni tad nece, skines novu verziju i reinstaliras (sa pociscenim registry-em :: :: :: :: instalirao sam Eset sve aktivirao ga i sada svaki put mi update bude failed..zbog cega? :: :: pise mi virus signature database update failed...
gligo, valjda ti nije tesko jednom godisnje da instaliras noviju verziju, il` se pravis blesav
:: Blago tebi kad ti je resenje da skidas non stop verzije i da reinstaliras :: Po meni je to katastrofalno resenje, pre bi ostao bez antivirusa nego da se tripujem na taj nacin :: :: @Mikishon8 :: Imas kljuceve svuda po netu, samo malo potrazi i sve je tu . :: Ja ubacujem rucno Key i password :: :: :: nema potrebe za tim raznoraznim fix-evima, jednostavno restartujes komp jer ponekad hoce da se zaglupira i ubacis najnormalnije username i pass, ako ni tad nece, skines novu verziju i reinstaliras (sa pociscenim registry-em :: :: :: :: :: :: :: instalirao sam Eset sve aktivirao ga i sada svaki put mi update bude failed..zbog cega? :: :: :: pise mi virus signature database update failed...
Meni je sa Marom izbacivao poruku `u-p-d-a-t-e information is not consistent`
01.08.2011. 12:25
status: user broj poruka: 1889
A reshio sam tako shto sam upisao tachno odredjen server za upload (http://update.eset.com/eset_eval), a shuo sam da i druge probleme sa updateom mozhe da reshi ova promena servera.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
pa i nije sad neko cimanje, s vremena na vreme da obidjes google, pa cak i da ne platis 30eu za 2god licence, naravno koga ne mrzi, ali stvarno nije nikakav problem, zasto bacati pare, nek kupuju firme, ali za kucu stvarno nepotrebno
:: Ili jednostavno platiš licencu i uživaš :: Stvarno nisu neke pare u pitanju, a ima da se uzme licenca i za 2 god, nije ni to skupo. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
ja koristim ess v4.0.474 i box mara vec duze vreme (i to na srpskom) stalno je na 31 dan nema kljucevi, licence pasword itd. Jednostavno ne obracam paznju na to sve sam radi. Jedini `problem` je sto se stalno abdejtuje i radi neko skeniranje pa ma lo davi jedno 5-6 minuta, ostalo ok
ja koristim ess v4.0.474 i box mara vec duze vreme (i to na srpskom) stalno je na 31 dan nema kljucevi, licence pasword itd. Jednostavno ne obracam paznju na to sve sam radi. Jedini `problem` je sto se stalno abdejtuje i radi neko skeniranje pa ma lo davi jedno 5-6 minuta, ostalo ok
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.