Na moju slabu masinu sam stavio nod 32 2.7 a on niti ziv niti mrtav tj neznam dali uopste nesto radi ili ne, ili ceka da ja sam pokrecem skeniranje. Da li ima kakav real time?. Mene zanima da ako ubacim fles koji je mozda zarazen necim, da mi odmah javi, a ne da ja pokrecem skeniranje (jer cu da zaboravim). Ako ovaj av to ne radi koji hoce? Masina je pentium II 400 Mhz, 256 mb memorije. Koristio sam ranije avast 4.8 pro ali kad je sa bazom dogurao do 140MB usporio mi racunar totalno. Koji av bi zavrsio posao? Saveti tipa promeni masinu i sl. za sada mi ne odgovaraju. OS je XP sp3 i nedam mu update jer sam jednom to uradio pa je i to pocelo da usporava! Pozdrav
ploca ne podrzava vise od 256 mb. to mi je racunar iz 99 god, a pre dve god sam mu nasao 2x128mb i to tako osta, a nemam win 2000 mozda bi sa njim brze radio ko zna?
PA NARAVNO DA CE ZAUSTAVITI VIRUS CIM UBACIS FLASH,AKO JE VIRUS OD ONIH AUTORUN VIRUSA,CIM UBACIS FLES,NOD CE GA ODMAH PRIJAVITI I PONUDITI DA GA BRISE I SL... AKO VIRUS NIJE AUTORUN,NEGO SE NALAZI U NEKOM FAJLU (NA PRIMER PESMI),CAK IAKO DVOKLIKNES DIREKT NA PESMU,NOD CE ODMAH ZAUSTAVITI VIRUS....ZA TU MASINU NEMA BOLJEG OD VERZIJE 2.7!!!!
hvala perrakojot, a za vladats `niko se nije usrau u gace sto mu je daleko klozet, nego sto nije pos`o na vreme!
imam i neki malwarebytes antimalware sa krekom ali on ne pominje viruse vec samo neke adrese da blokira ako su maliciozne... to izgleda meni ne treba? A ovaj nod ima li srpski jezik, i da li za njega treba i box mara fix da se instalira?
Idi proveri kod doktora da li si još nevin, nakon što ti je onaj čika rekao da će samo da te ljubi a da je guza sigurna. Autorun virusi prolaze (ovi sadašnji, moderni, i to bar 3 trenutno) nod kao diler droge srpsku carinu sa 20€ mita, dakle u punom trku. Ne unesrećuj čoveka, nod nije hteo da osposobi svoje starije (megacrack-ovane) verzije upravo da bi ljude nekako naterao da kupe novu verziju... budale su ih pljuvale kako ne valjaju ništa ali jednostavno nisu više mogli da se izbore sa piraterijom. Ja čak mislim da su neke i sami proizveli. Ko ima kratku pamet i leže rano kao kokoši, ne seća se naravno. Neki se sećaju. Od nod-a, samo najnovija verzija a i ona je dokazano šuplja (do recimo, prekjuče, možda su se update-ovali već), ali stvarno malo smara sistem. Ili avira. ali moraš ručno da podesiš da ne smara (i time i ne štiti) previše, pogotovo u boot sekvenci. Ili brate, stavi linux kao čovek ionako ništa ne možeš drugo da radiš na takvom računaru (mislim na nove 3d naslove igara) i piči do zore.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: PA NARAVNO DA CE ZAUSTAVITI VIRUS CIM UBACIS FLASH,AKO JE VIRUS OD ONIH AUTORUN VIRUSA,CIM UBACIS FLES,NOD CE GA ODMAH PRIJAVITI I PONUDITI DA GA BRISE I SL... AKO VIRUS NIJE AUTORUN,NEGO SE NALAZI U NEKOM FAJLU (NA PRIMER PESMI),CAK IAKO DVOKLIKNES DIREKT NA PESMU,NOD CE ODMAH ZAUSTAVITI VIRUS....ZA TU MASINU NEMA BOLJEG OD VERZIJE 2.7!!! :: ::
jel moze neko da mi pusti link sa onim stvarima koje mi omogucavaju da se program nesmetano apdejtuje (kapirate na sta mislim .), jer cas ne prodje ni par dana a nod pozuti i pocrveni. Ocigledno onaj sajt koji ja imam nije dobar. batast izvini za offtopic
Evo ti na mail. Isključiš self-defense - restartuješ - pokreneš krek - kažeš esetu da nije virus u pitanju kad se pobuni - fix it! - sačekaš restart.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: jel moze neko da mi pusti link sa onim stvarima koje mi omogucavaju da se program nesmetano apdejtuje :: (kapirate na sta mislim .), jer cas ne prodje ni par dana a nod pozuti i pocrveni. Ocigledno onaj sajt koji ja imam nije dobar :: batast izvini za offtopic
:: :: Ubaci program usb disk security :: Samo jednom mu dajes serial i posle stalno stiti od autoruna i slicnih gov. :: A ako zelis da testiras antivirus imas :: :: http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.ht :: :: pa vidi da li ti je aktivan nod 2.7 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.