evo skoro sat vremena sam na it svetu, otvorio sam skoro sve sto moze da se otvori i kliknuo sam na svaku reklamu, ma sve, ESET Smart Security 4 ne prijavljuje nista !
ESS sam skinuo direktno sa esetovog sajta, redovno se azurira direktno sa njihovog sajta, nije lecen,
OS je 7-ica, instaliran pre mesec dana, windows firewall, update i sve ostale gluposti od windowsa su iskljuceni,
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Recomended action: Begajte od ITsvet-a! :: :: :: PWS:Win32/Fareit. :: :: Category: Password Steale :: :: Description: This program is dangerous and captures user passwords :: :: Recomended action: Remove this software immediately.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.