Nod 32 je poceo da mi prijavljuje da u racunaru imam neki EXPIRO.T virus ali ne moze da ga skine. Znaci pronadje ga ali prijavi da ne moze da ga obrise iz sistemskih fajlova. Pokusao sam da nadjem vakcinu i nasao je ali ona nista ne pronalazi . Posto sam poludeo uzmem i uradim format C particije i instaliram iznova WIN 7 64 ali mi ESET odmah posle instaliranja prijavi to isto s...nje . Cime da ubijem ovo a da ne formatiram ostala dva HDD-a u racunaru????
Pokusaj ovako, ja sam ga sredio kod drugara na racunaru. Prvo pokrenes ovaj sdsetup i sa njim ga uklonis pa ako ti se pojavi neki problem sa driverima to sredis sa driverdetective-om i ako je bio neki tezi oblik (ako ti je ostetio system file) ocistis ga sa reimage repair-om i to je to. Imas sve na linku pa javi sta si uradio.
Probaj sa ovim sto su ti ostali ponudili. Ali moj bitniji predlog da se resis `djubreta` koje se zove ESET NOD. Uzmi ko covek neki antivajrus koji nece da te prcka.
:: Probaj sa ovim sto su ti ostali ponudili :: Ali moj bitniji predlog da se resis `djubreta` koje se zove ESET NOD. Uzmi ko covek neki antivajrus koji nece da te prcka.
- VECINA vs MANJINA - avira je dobar freeAV vs avira je sranje nod...vs....nod...
:: Antivirusi su kako kome odlicni i isto tako losi :: :: Npr. samo ovde na berzi su se videle prepirke tipa: :: :: nod je govno , nod je extr :: kasperski je sranje, kaspreski je doba :: avira je majka - avira je sranj :: :: itd.. :: :: Nek proba covek nesto drugo :: ovo mu se ne svidja - ne odgovara.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
koliko ja videh Bit Defender se vodi kao najbolji na nekoliko sajtova, a nod mu dodje na 5-6 mestu, inace imam uzasno iskustvo sa njim da nisam hteo da ga stavim ni kada je proglasen za najbolji on zi planet! Kad ga vidim nije mi dobro :/
Ni jedan racunar koji ima krekovan nod ne radi duze od mesec dana :) Mislim ja sam sa nodom imao samo losa iskustva. Neka proba covek neki drugi AV pa neka sam proceni koji mu vise odgovara.
:: Ni jedan racunar koji ima krekovan nod ne radi duze od mesec dana : :: Mislim ja sam sa nodom imao samo losa iskustva. Neka proba covek neki drugi AV pa neka sam proceni koji mu vise odgovara.
I ja imam stvarno samo pozitivna iskustva sa AVG-om 2011, jeste da je free antivirus ali meni vrhunski radi posao, nadje sve zivo i sto je najbitnije ne davi masinu :)
Mi ovde razvukli temu a covek nikako da se javi da kaze sta je uradio haha
Imaš u Control Panelu add-remove programs i denistaliraj nod i instaliraj nešto drugo. Ako ga baš voleš, onda povremeno, isključiš taj neki drugi AV, i prečešljaš sa crackovanim Nod-om, programom koji bi baš trebao da služi protiv crackova i ostalog smeća, ali očigledno ne služi i mirna Bosna.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Nod 32 je poceo da mi prijavljuje da u racunaru imam neki EXPIRO.T virus ali ne moze da ga skine. Znaci pronadje ga ali prijavi da ne moze da ga obrise iz sistemskih fajlova. Pokusao sam da nadjem vakcinu i nasao je ali ona nista ne pronalazi . Posto sam poludeo uzmem i uradim format C particije i instaliram iznova WIN 7 64 ali mi ESET odmah posle instaliranja prijavi to isto s...nje :: Cime da ubijem ovo a da ne formatiram ostala dva HDD-a u racunaru??? ::
e sad si mi dao ideju da svi koji imaju problem sa NOD-om da su mozda aktivirali neki fix ili crack koji ne sluzi nicemu i onda av ne radi kako treba..lazira update itd.
:: :: Imaš u Control Panelu add-remove programs i denistaliraj nod i instaliraj nešto drugo. Ako ga baš voleš, onda povremeno, isključiš taj neki drugi AV, i prečešljaš sa crackovanim Nod-om, programom koji bi baš trebao da služi protiv crackova i ostalog smeća, ali očigledno ne služi i mirna Bosna :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: Nod 32 je poceo da mi prijavljuje da u racunaru imam neki EXPIRO.T virus ali ne moze da ga skine. Znaci pronadje ga ali prijavi da ne moze da ga obrise iz sistemskih fajlova. Pokusao sam da nadjem vakcinu i nasao je ali ona nista ne pronalazi . Posto sam poludeo uzmem i uradim format C particije i instaliram iznova WIN 7 64 ali mi ESET odmah posle instaliranja prijavi to isto s...nje :: :: Cime da ubijem ovo a da ne formatiram ostala dva HDD-a u racunaru??? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.