Koristim nod32 i jedina mana mi je što se nekad zaboravim i par dana računar bude sa isteklim trial programom. Da li bi dobio nešto ako bi išao na legalan softwer i kako bi odradio tu kupovinu. Jel moguće to iz Srbije. I da.Ako reinstaliram komp, kako koristim program ostatak godine. Da li je caka u ključu koji bi morao zapisati?
Pa kupis original cd nod32,imas u prodavnicama za racunare. U pakovanju dobijes i serijski broj ili sta vec... Ako imas 32bitni sistem nadji lepo unlimited update fix... To nadjs i nikad vise istekli trial...
:: :: Koristim nod32 i jedina mana mi je što se nekad zaboravim i par dana računar bude sa isteklim trial programom :: Da li bi dobio nešto ako bi išao na legalan softwer i kako bi odradio tu kupovinu :: Jel moguće to iz Srbije :: I da.Ako reinstaliram komp, kako koristim program ostatak godine :: Da li je caka u ključu koji bi morao zapisati?
Imas kod nas da kupis original licencu, samo ti to treb ai nista vise, software skidas sa oficijelnog sajta i gotovo, skines verziju sa tvoj win. Sto se tice patch-a za ilegalu, ima i toga, jako dobro radi `TNod v1.4.0.15`.
:: :: Koristim nod32 i jedina mana mi je što se nekad zaboravim i par dana računar bude sa isteklim trial programom :: Da li bi dobio nešto ako bi išao na legalan softwer i kako bi odradio tu kupovinu :: Jel moguće to iz Srbije :: I da.Ako reinstaliram komp, kako koristim program ostatak godine :: Da li je caka u ključu koji bi morao zapisati?
Jedan predlog, da probas AVG2011 Free Edition. Juce ceo dan mi nije bio ukljucen racunar,dodjem predvece kuci,ukljucim,imam sta da vidim. Neki krs,lom (citaj PODSTANAR). Nece da mi udje ni u jedan program,nereaguje nista bre. Imao sam nod32... ima drug avg2011, kaze da ga sluzi. Ja probao,naravno reinstalirao sam sistem, instalirao,i sad da vidim koliko ce me sluziti. Uglavnom iz licnog iskustva kazem da AVG2011 primeti vise gamadi nego NOD32 verzija 4 (najnoviji vs. najnoviji)...
:: Ako kupijes da te ne bi smarala trial verzija ili sto moras da juris fixove , onda nemoj da pazaris original :: :: Kao sto kolege kazu ima trajni fix i miran si :: :: Ako si neka firma(sumnjam) onda kupi oridjidji.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: :: :: Koristim nod32 i jedina mana mi je što se nekad zaboravim i par dana računar bude sa isteklim trial programom :: :: Da li bi dobio nešto ako bi išao na legalan softwer i kako bi odradio tu kupovinu :: :: Jel moguće to iz Srbije :: :: I da.Ako reinstaliram komp, kako koristim program ostatak godine :: :: Da li je caka u ključu koji bi morao zapisati?
Proverite da li se i vam desava kao i meni. Koristim KIS licencirani vec 3 godine i svaki put, 2 dana pre nego sto ce da istekne licenca Kaspersky mi nalazi virus tamo gde ja znam da ga nema!
@kefalo81 Ako imas licenciran Win XP Vista ili 7 mozes da koristis i Microsoft Security Essentials.
to ne mogu sad da ti kazem licenca mi istice u decembru ali nisam primetio do sada tu pojavu
:: Proverite da li se i vam desava kao i meni. Koristim KIS licencirani vec 3 godine i svaki put, 2 dana pre nego sto ce da istekne licenca Kaspersky mi nalazi virus tamo gde ja znam da ga nema :: @kefalo81 Ako imas licenciran Win XP Vista ili 7 mozes da koristis i Microsoft Security Essentials :: Pozdrav :: Vlada
Ne znam, meni se to dešava već dve godine unazad, ali puštam da dođe do poslednjeg dana, premda se on buni još 15 dana pred isticanje. Naravno, ne dešava se tokom trajanje, tek pre kraj.
Našao mi je, ali 2 puta već ista priča: 2 dana pred isticanje licence on mi nađe virus na C:\Temp.
Bez obzira na tu foru, koristim ga, jer dobro čisti i druge diskove, sem mog sistemskog, dakle one koje priključujem baš zbog čišćenja.
Pozdrav!
Vlada
:: to ne mogu sad da ti kaze :: licenca mi istice u decembr :: ali nisam primetio do sada tu pojav :: :: :: :: Proverite da li se i vam desava kao i meni. Koristim KIS licencirani vec 3 godine i svaki put, 2 dana pre nego sto ce da istekne licenca Kaspersky mi nalazi virus tamo gde ja znam da ga nema :: :: @kefalo81 Ako imas licenciran Win XP Vista ili 7 mozes da koristis i Microsoft Security Essentials :: :: Pozdrav :: :: Vlada
ma dobar je kao zdravlje :) em skenira sve ko blesav (za usb fleske da ne pricam sta je sve pronasao) em ima bas dobar firewall odkad sam ga prvi put instalirao nikad nista nisam zapatio (imam i spybot pride za neke sitne gluposti) mada je i norton dobar, moj buraz ime licenciran na laptopu, isto radi kao sat
:: Ma, pomeri datum, nek istekne! :: :: Ne znam, meni se to dešava već dve godine unazad, ali puštam da dođe do poslednjeg dana, premda se on buni još 15 dana pred isticanje. Naravno, ne dešava se tokom trajanje, tek pre kraj :: :: Našao mi je, ali 2 puta već ista priča: 2 dana pred isticanje licence on mi nađe virus na C:\Temp :: :: Bez obzira na tu foru, koristim ga, jer dobro čisti i druge diskove, sem mog sistemskog, dakle one koje priključujem baš zbog čišćenja :: :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: to ne mogu sad da ti kaze :: :: licenca mi istice u decembr :: :: ali nisam primetio do sada tu pojav :: :: :: :: :: :: :: Proverite da li se i vam desava kao i meni. Koristim KIS licencirani vec 3 godine i svaki put, 2 dana pre nego sto ce da istekne licenca Kaspersky mi nalazi virus tamo gde ja znam da ga nema :: :: :: @kefalo81 Ako imas licenciran Win XP Vista ili 7 mozes da koristis i Microsoft Security Essentials :: :: :: Pozdrav :: :: :: Vlada
Ma, ja mislim da je to njihov način ubeđivanja-reketiranja, prosto mi je nemoguće da u poslednje 2 godine 2 dana pred isticanje licence mi pronađ virus na C:\Temp.
Način im je... truo. Ali da je dobar program, dobar je.
Pozdrav!
Vlada
:: Pa ako se buni,kako ti kazes, verovatno poprimi nesto tih zadnjih 15dana.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Ma, pomeri datum, nek istekne! :: :: :: :: Ne znam, meni se to dešava već dve godine unazad, ali puštam da dođe do poslednjeg dana, premda se on buni još 15 dana pred isticanje. Naravno, ne dešava se tokom trajanje, tek pre kraj :: :: :: :: Našao mi je, ali 2 puta već ista priča: 2 dana pred isticanje licence on mi nađe virus na C:\Temp :: :: :: :: Bez obzira na tu foru, koristim ga, jer dobro čisti i druge diskove, sem mog sistemskog, dakle one koje priključujem baš zbog čišćenja :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: to ne mogu sad da ti kaze :: :: :: licenca mi istice u decembr :: :: :: ali nisam primetio do sada tu pojav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proverite da li se i vam desava kao i meni. Koristim KIS licencirani vec 3 godine i svaki put, 2 dana pre nego sto ce da istekne licenca Kaspersky mi nalazi virus tamo gde ja znam da ga nema :: :: :: :: @kefalo81 Ako imas licenciran Win XP Vista ili 7 mozes da koristis i Microsoft Security Essentials :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlada
Nisi jedini, desava se to i drugima , kod sestre moje tacnije. Ista stvar , bukvalno. Zavisi od verzije kasperskog a ima ih tona. Ko se ne razume usro bi se i produzio, kao da mi ocisti to sto sam se zarazio...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.