Imam dosta slabu masinu, a cesto `guram` fles svud redom, pa me strah da ne navucem neku muku. Koji anti virus program da koristim a da mi ne opterecuje mnogo ionako slabu masinu? Bitno mi je kad `bucnem` fles da mi odmah javi ako nesto nevalja da mi ne zarazi sistem. Zahvaljujem unapred svima koji odgovore!
e taj isti nod 2.7 sam iz zezanja ubacio na masinu sa 450mhz procesorom i 192mb rama,i za divno cudo,RADI!!! i ne koci nesto previse,komp radi u granicama normale
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Radio je fino. A pre toga je isto bio nod 32 samo v2.5 pa reko da ga ponovim malo. Na racunaru u osnovnoj skoli koji smo koristili :D https://www.sljivovica.iz.rs
Nisi naveo koliko ti je slaba ta mašina. Šestica bi trebalo da bude na nivou petice po zahtevnosti, a na mašinama sa Sempronom/Athlonom LE i 512MB RAM-a, ne kojih nešto ide i na integrisanu grafiku, nisam primetio da se mašine vuku (berem ne tokom instalacije i podešavanja programa posle reinstalacije Windowsa XP). Kod ćaleta na laptopu radi ok.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Za Avast 4.8 mi je radio update pre 2 meseca pa sam presla na verziju 5 (sada 6). Sada ne znam da li radi update ali ti preporucujem Avast 6. Lepo radi na pentiumu 3.2 ghz sa 1 gb rama koga moji ukucani guse koristeci 15 tabova firefox-a, word i BS plejer istovremeno.
:: Sta sada da izaberem? da li ovaj avast 6.0 nece mnogo da davi a ovi stariji da li imaju update :: hvala svima za ove preporuke. pozdra :: ::
Ma kod mene se samo resetuje brojac u win registru.Da hocu da to radi automatski ispisao bih par redova u .bat fajlu i gurnuo ga u startup.Problem je sto nece da se apdejtuje iz prve kad stoji na 30dana,nego moras rucno nekoliko puta da ga cimas (ispise no need for update).Ovako mi je najlakse.Upozori te nekoliko dana pre isteka tih 30, resetujes brojac i gotovo
za ovu `maru` ovaj eset smart..... kaze da je zarazena, a ja ipak skinuh. da li sad smem da je instaliram i da li treva podesavanja (pitam VASKEV) dal` nece nesta da mi za**be ako instaliram
Neće ništa da ti sjebe, lažna uzbuna. Dosta nas ovde koristi maru.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: za ovu `maru` ovaj eset smart..... kaze da je zarazena, a ja ipak skinuh. da li sad smem da je instaliram i da li treva podesavanja (pitam VASKEV) dal` nece nesta da mi za**be ako instalira ::
niti moze mara da se instalira (trazi da nesto uklonim- odcekiram) a sa druge strane ovaj eset nece da se apdejtuje trazi user name i pasword. IMAS LI ADRESU GDE DA SKINEM I EST SMART 4 I OVU MARU I TE KLJUCEVE PASWORD I USERNAME FREE KOMBINACIJA (PA DA MI POTRAJE) HVALA UNAPRED
ma mora da moze, nisi nesto dobro odradio. instaliraj nod, restartuj komp, udji u safe mod i instaliraj marafix. moze i bez safemoda, ali je ovako jednostavnija procedura. guglaj: `mara fix 1.5 torrent` prvo sto ti izadje je dobar torrent, sad sam proverio. nod32 mozes da skines odatle a mozes i sa http://www.eset.com/us/download kad to odradis imas potpuno funkcionalan nod32 bez potrebe da se ikad vise jebavas sa pasvordima. instaliras i zaboravis ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
- ideš u advanced setup - isključiš self-defense - restart - startuješ maru - nod se pobuni - kažeš mu da se nosi u kurac - čekiraš `activate self-defense after restart` - fix it - restart - nekad neće da apdejtuje odmah, sačekaj 10-15 minuta. posle prvog apdejta radi srećno do kraja života
Uradiš ovo jednom i zaboraviš na ključeve i ostale zajebancije do sledeće reinstalacije sistema
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.