Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Windows ekspansion system sve blokira
STRANA 1 OD 1
dragan06 Windows ekspansion system sve blokira 30.03.2011. 10:31 T34940

status: user
broj poruka: 293
Verovatno sam otvorio zarazen meil i tada je komp poludeo, kao ima brdo virusa i trojanaca i doslovno mi je svom snagom ponudio Windows ekspansion system da sve resi. Instalirao sam ga ali on nece da radi - trazi serijski broj, ali zato sve blokira, i antivirusni i anti malver. Kako da uklonim Windows ekspansion system - ne vidi se da je instaliran u kompu ali sve ostale programe blokira i vidi se ikonica u donjem desnom uglu. Molim pomoc ako znate sta raditi?
Dragan06
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika2009 re 30.03.2011. 11:00 #309856

broj poruka: 1083
Probaj prvo sa RESTORE. Ako nece onda probaj sa ComboFix

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

Equinoxe Re: 30.03.2011. 11:29 #309858

broj poruka: 12057

http://tinyurl.com/6c8rlc6

i tu nadji:
Windows Expansion System Step-by-Step Removal Instructions
dragan06 Windows ekspansion system sve blokira 30.03.2011. 13:31 #309887

Da li znate gde se nalaze registri npr. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avastui.exe “Debugger” = ‘svchost.exe’
Dragan06

nenika2009 re 30.03.2011. 14:00 #309900

Levim misem START.RUN, napisi REGEDIT.PA PRITISNI EDIT PA FIND pa napisi

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avastui.exe “Debugger” = ‘svchost.exe

KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

dragan06 pitanje? 30.03.2011. 14:38 #309916

Na kompu mi je blokirana sada i tastatura, internet i run, pa nemgu niko na taj nacin da dodjem do registra - MORM RUCNO DA NADJEM REGISTRE I DA IH OBRISEM.Da li znas u kom su folderu?. Windows ekspansion system sada blokira internet, tastaturu i run. Dragan06

nenika2009 RE 30.03.2011. 14:46 #309926

Ako mis radi onda otvori commander,C,WINDOWS,nadji regedit

Ako nema WINDOWS onda imas WINXP, pa otvori njega pa nadji REGEDIT

dragan06 muka vala 30.03.2011. 14:59 #309935

Nisama nasao folder regedit ali sam pronasao regedt32, no Windows ekspansion system blokira exe fail kod bilo koje radnje. Da li to znaci da cu morati da reinstaliram W XP, ne vidim kako da ga deinstaliram iz kompa?
Dragan06

nenika2009 RE 30.03.2011. 15:09 #309941

hiren boot cd ili neki live windows na cd,pozovi prijatelja .komsiju

HIREN BOOT CD

http://www.9down.com/Hiren-s-BootCD-13-1-389558/

tortojed Dragane, crni Dragane! Problemi, problemi. Poteraj Norman antimalware... 30.03.2011. 17:17 #309994

broj poruka: 10997
http://is.gd/LA6az2

Pre toga: msconfig - startup, proveri sta ti se ugradilo i odstikliraj. Oprez! Obrati paznju i na `services` (krpelj se mozda `ugradio` kao `servis`).

dragan06 Windows ekspansion system sve blokira 31.03.2011. 12:41 #310223

Narezao sam i pustio hiren boot cd, usao u registre i nisam nasao one koje preporucuju strucnjaci sa sajta http://tinyurl.com/6c8rlc6e da se obrisu. Nema ni instaliranog programa pa se ni tako ne moze deinstalirati.A Windows ekspansion system i dalje sve ...exe failove blokira, nemoze da e pusti ni internet ni bilo koji drugi program jer ga on ocenjuje kao pretnju i blokira! Da li neko ima ikakav savet kao da ga obrisem, on stalno iskace na desktop i vidljiv je u donjem desnom uglu.

Dragan06

dragan06 muka 31.03.2011. 12:44 #310226

Utvrdio sam da u racunaru nema bitnih zarazenih failova, te da je u pitanju pravi napad Mikrosofta na komp radi prodaje njihovog softvera za `kontrolu sistema mog PC`. Ako bih ga kupio za 60-tak dolara, sve bi se samo resilo??

Dragan06

dragan06 resio muku 31.03.2011. 13:59 #310243

Uspeo sam sa hiren boot-om da pronadjem te failove u windowus i da ih obrisem. Sada komp radi dobro. Hvala na savetima i pomoci svih vas, sam ne bi uspeo.
Pozdrav
Dragan06

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs