Verovatno sam otvorio zarazen meil i tada je komp poludeo, kao ima brdo virusa i trojanaca i doslovno mi je svom snagom ponudio Windows ekspansion system da sve resi. Instalirao sam ga ali on nece da radi - trazi serijski broj, ali zato sve blokira, i antivirusni i anti malver. Kako da uklonim Windows ekspansion system - ne vidi se da je instaliran u kompu ali sve ostale programe blokira i vidi se ikonica u donjem desnom uglu. Molim pomoc ako znate sta raditi? Dragan06
Da li znate gde se nalaze registri npr. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avastui.exe “Debugger” = ‘svchost.exe’ Dragan06
Na kompu mi je blokirana sada i tastatura, internet i run, pa nemgu niko na taj nacin da dodjem do registra - MORM RUCNO DA NADJEM REGISTRE I DA IH OBRISEM.Da li znas u kom su folderu?. Windows ekspansion system sada blokira internet, tastaturu i run. Dragan06
Nisama nasao folder regedit ali sam pronasao regedt32, no Windows ekspansion system blokira exe fail kod bilo koje radnje. Da li to znaci da cu morati da reinstaliram W XP, ne vidim kako da ga deinstaliram iz kompa? Dragan06
Narezao sam i pustio hiren boot cd, usao u registre i nisam nasao one koje preporucuju strucnjaci sa sajta http://tinyurl.com/6c8rlc6e da se obrisu. Nema ni instaliranog programa pa se ni tako ne moze deinstalirati.A Windows ekspansion system i dalje sve ...exe failove blokira, nemoze da e pusti ni internet ni bilo koji drugi program jer ga on ocenjuje kao pretnju i blokira! Da li neko ima ikakav savet kao da ga obrisem, on stalno iskace na desktop i vidljiv je u donjem desnom uglu.
Utvrdio sam da u racunaru nema bitnih zarazenih failova, te da je u pitanju pravi napad Mikrosofta na komp radi prodaje njihovog softvera za `kontrolu sistema mog PC`. Ako bih ga kupio za 60-tak dolara, sve bi se samo resilo??
Uspeo sam sa hiren boot-om da pronadjem te failove u windowus i da ih obrisem. Sada komp radi dobro. Hvala na savetima i pomoci svih vas, sam ne bi uspeo. Pozdrav Dragan06
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.